Op zo'n 5 autominuten van Bloemenveiling Aalsmeer, aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart wordt is het project
'AgriDocks' gebouwd. Flexibele bedrijfsunits en -hallen met een agrarische bestemming.

Er zijn al units vanaf 24 m² beschikbaar, maar zoekt u iets groters, dan kan dit ook. Wilt u een bedrijfsruimte huren of kopen? Alles is mogelijk. Wilt u eerst eens kijken of het überhaupt bevalt om bijvoorbeeld buiten de veiling te zitten? Zo heeft u bijvoorbeeld al een unit van 24 m² voor € 117,- exclusief btw en servicekosten. Koopsommen zijn vanaf € 22.950,-- exclusief btw en overdrachtsbelasting.

Een actueel overzicht van de beschikbaarheid en koop- of huurprijzen zijn via ons kantoor op te vragen: 0297-344 444 of info@eveleens.nl

Bijzonderheden:
- Flexibele overeenkomsten
- Ingangsdata per iedere 1e of 15e van de maand
- Zowel particulier als bedrijfsmatig te huur
- Huurders worden gecheckt op identiteit en solvabiliteit. Verhuurder behoudt het recht om een huurder af te wijzen op basis van de uitkomst van deze check.

Agri Docks is opgezet als een multifunctioneel bedrijvenpark voor zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf in de agrarische sector. Standaard voorzien van een overheaddeur. Natuurlijk is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en is het terrein afsluitbaar.

Op de website www.agridocks.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een algemene oriëntatie. Wilt u een gesprek om te kijken of uw wensen kunnen worden vervuld in dit project? Maak een afspraak met een van de makelaars, wij zijn u graag van dienst.

Bouwvorm : Nieuwbouw
Perceel oppervlakte : 0 m2
Gebruiks oppervlakte : Bedrijfshal: 5000 m2
Ligging : Bedrijventerrein
Bouwjaar : 2014
Soort : Bedrijfsruimte


Locatie via Google Maps
Mijnsherenweg 45, 1433 AP  Kudelstaart
HUURPRIJS  €  117  per maand
HUUR
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT