• Bedrijfsunits van 24 - 5.000 m²
• Op 5 autominuten van Bloemenveiling Aalsmeer
• Agrarische bestemming
• Flexibele huurcontracten
• Kopen is ook mogelijk

Op zo'n 5 autominuten van Bloemenveiling Aalsmeer, aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart wordt op dit moment het project 'Agri Docks' gebouwd. Flexibele bedrijfsunits en -hallen met een agrarische bestemming.

Er zijn al units vanaf 24 m² beschikbaar, maar zoekt u een bedrijfshal van 5.000 m², dan kan dat ook. Wilt u een bedrijfsruimte huren of kopen? Alles is mogelijk. Wilt u eerst eens kijken of het überhaupt bevalt om bijvoorbeeld buiten de veiling te zitten? Zo heeft u bijvoorbeeld al een unit van 24 m² voor € 115,- exclusief btw. Koopsommen vanaf € 19.900,-- v.o.n.

Een actueel overzicht van de beschikbaarheid en koop- of huurprijzen zijn via ons kantoor op te vragen: 0297-344 444 of info@eveleens.nl

Agri Docks is opgezet als een multifunctioneel bedrijvenpark voor zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf in de agrarische sector. De units zijn flexibel en onderling schakelbaar. Standaard voorzien van een overheaddeur en optioneel kunnen de grote bedrijfshallen voorzien worden van laaddocks voor vrachtwagens. Natuurlijk is er meer dan voldoende parkeergelegenheid en is het terrein afsluitbaar.

Op de website http://www.agridocks-aalsmeer.nl/nl/ vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een algemene oriëntatie. Wilt u een gesprek om te kijken of uw wensen kunnen worden vervuld in dit project? Maak een afspraak met een van de makelaars, wij zijn u graag van dienst.

Bouwvorm : Nieuwbouw
Perceel oppervlakte : 0 m2
Gebruiks oppervlakte : Bedrijfshal: 5000 m2
Ligging : Bedrijventerrein
Bouwjaar : 2014
Soort : Bedrijfsruimte

plattegronden, brochures en overige media
open bestand


Locatie via Google Maps
Mijnsherenweg 45 A11, 1433 AP  Kudelstaart
HUURPRIJS  €  115  per maand
HUUR
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT