Modern bedrijfspand gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein 'Witteweg' in Aalsmeer, op een centrale locatie nabij Flora Holland Aalsmeer, uitvalswegen en Luchthaven Schiphol Airport.

Deze unit is opgedeeld in twee verdiepingen: de begane grond is ingericht als bedrijfsruimte en de verdieping als moderne kantoorruimte. De entree van beide etages is gescheiden. Eigenlijk hoeft er niets aan het pand gedaan worden! De vier eigen parkeerplaatsen voor de deur zijn makkelijk en er is voldoende algemene parkeergelegenheid op de Witteweg.

Begane grond:
Toegang via de loopdeur of dubbele overheaddeur. Betonnen vloer met lichtstraten.

Verdieping:
De gehele eerste verdieping is keurig ingericht als kantoorruimte en is prima onderhouden. Met een eigen opgang bereikbaar, niet vanuit de bedrijfsruimte toegankelijk.

De royale kantoorruimte is gestoffeerd en heeft veel natuurlijk licht door de ramen aan de voorzijde en de dakramen. Er is een grote open kantoorruimte, een afsluitbare spreekkamer, een keurige pantry, archiefruimte en dames- en herentoiletten. Daarnaast is er een verlaagd plafond met inbouwarmaturen, zijn er kabelgoten en zijn de wanden netjes gestuct. Tevens is er airco aanwezig.

Bouwvorm : Bestaande bouw
Perceel oppervlakte : 180 m2
Gebruiks oppervlakte : Bedrijfshal: 149 m2
Kantoorruimte: 147 m2
Ligging : Bedrijventerrein
Bouwjaar : 2006
Soort : Bedrijfsruimte

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond  open brochure open brochure


Locatie via Google Maps
Witteweg 36 - 37, 1431 GZ  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  365.000  k.k.
KOOP
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT