Een huis kopen


Een grote stap waar veel geld mee is gemoeid. Dan is het goed om te weten dat u uw eigen deskundige kunt inschakelen. Iemand die aan uw kant staat in het aankoopproces, iemand die alle voor- en nadelen zakelijk voor u uitzoekt op het moment dat bij u meer de emotionele kant meeweegt. Algemene informatie vindt u hier, op de website van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Wat de makelaars van Eveleens hier specifiek voor u in kunnen betekenen leggen we graag eens uit in een persoonlijk gesprek.

Een huis verkopen


Er zijn vele manieren om uw huis aan te bieden. Het is een veilig gevoel om het hele verkoopproces te laten begeleiden door een deskundige, betrokken makelaar. Iemand die alleen uw belangen behartigt. Een makelaar die u zes dagen in de week professioneel zal vertegenwoordigen. Hoewel wij in principe werken volgens het full service concept, kan het ook zijn dat u voldoende tijd heeft om bepaalde zaken zelf te organiseren. Ook dat is mogelijk en dat scheelt u geld. Algemene informatie vindt u hier, op de website van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM. Wat de makelaars van Eveleens specifiek voor u kunnen betekenen leggen we graag aan u uit in een persoonlijk gesprek.

Huur/verhuur


Nu woningen langer te koop worden aangeboden en de vraag naar huurwoningen groeit, kan het interessant zijn om uw woning voor korte of langere tijd te verhuren. Maar dan wilt u wel zo veel mogelijk zekerheden inbouwen. Algemene informatie vindt u hier. De makelaars van Eveleens begeleiden uw zoektocht naar een geschikte huurder en het opmaken van de huurovereenkomst op een deskundige wijze.

Taxatie


Een officieel taxatierapport kunt u voor veel doeleinden nodig hebben. Algemene informatie vindt u hier, op de website van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM. De makelaars van Eveleens zijn be√ędigd en gecertificeerd tot taxateur. Gedegen marktkennis en jarenlange ervaring staan garant voor een deskundige rapportage.

Bedrijfsvastgoed


Op korte afstand van Luchthaven Schiphol, vlak bij Bloemenveiling Flora Holland, de kantorenparken in Hoofddorp en de bedrijvigheid in Amstelveen en Amsterdam. Nergens in Nederland is een grotere vari√ęteit in bedrijfsobjecten te vinden! Van kwekerij tot kantoor, van bedrijfshal tot bouwgrond. Wilt u de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of waardering van uw bedrijfsmatige vastgoed op professionele wijze laten begeleiden of verzorgen? Algemene informatie vindt u hier, op de website van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM. De makelaars van Eveleens zijn ter zake kundig en als geen ander thuis in de hectische bedrijvenmarkt in het westen van de Randstad.

Advies


Als NVM Woningmarktconsultant adviseren wij overheden, corporaties en ontwikkelaars bij woningvraagstukken. Algemene informatie vindt u hier, op de website van de Vereniging van NVM Woningmarktconsultants. Voor een informatief gesprek of de meest recente marktcijfers kunt u contact met ons opnemen.


Diensten

0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT