4 robuuste vrijstaande villa's aan de Stommeerweg te Aalsmeer

Op loopafstand van de haven en de dorpskern realiseert Kuin Vastgoedontwikkeling B.V. 4 villa's, alle met een eigen identiteit.

Villa's waarbij u in de uitvoering nog inspraak heeft, maar als basis zeer goed zijn: bijvoorbeeld vloerverwarming op de begane grond en in de dubbele garage, hardhouten kozijnen met tripleglas, keramische dakpannen, luxe binnendeuren, warmte terugwinunit. Alle woningen worden uitgevoerd met een riante living, drie grote slaapkamers en idem badkamer, tweede verdieping met mogelijkheid voor nog twee vertrekken. Grondoppervlakten ca. 450 m³, inhoud van de basiswoning met garage varieert van ca. 870 tot 960 m³! De villa's zijn in hun geheel ook 2 meter te verlengen, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan.

De locatie op loopafstand van winkels en een jachthaven aan de overzijde van de straat is uniek. Langs de Stommeerweg staan statige huizen en dit kleine bouwplan vormt een fraaie sluiting van het lint.

Aalsmeer ligt binnen 30 autominuten van het centrum van Amsterdam, binnen een kwartiertje van Luchthaven Schiphol. Uitvalswegen zijn eenvoudig en vlot bereikbaar. Het fantastische natuur- en recreatiegebied Westeinderplassen vormen de trots van Aalsmeer. Er zijn verschillende horecagelegenheden, een heus strand in de buurt van de watertoren, winkels en scholen tot en met VMBO-niveau. Voor hoger voortgezet onderwijs fietsen de kinderen naar Amstelveen, Hoofddorp of Uithoorn. Op korte afstand van de woningen is een busstation gelegen waardoor middelbare scholen ook per openbaar vervoer bereikbaar zijn. NS stations op Schiphol (kwartiertje met de bus) of Hoofddorp (idem).

Heeft u interesse? Haal dan de documentatie bij ons kantoor op!

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 111 m2
Inhoud : 350 m3
Ligging : In woonwijk 


Locatie via Google Maps
Grundelweg 21, 1431 CS  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  525.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT