Deze vrijstaande semi-bungalow ligt langs de ventweg aan het begin van de Aalsmeerderweg. Op korte afstand van de winkels in de Ophelialaan en het oude centrum/Zijdstraat. Een fijn huis met veel privacy en een grote schuur met een carport en een zolder. Geschikt voor bedrijf aan huis.

Aalsmeer is een prima alternatief voor wonen buiten Amsterdam. Binnen 20 autominuten rijd je naar het centrum van de stad en uitvalswegen naar alle grote steden zijn goed bereikbaar. Langs de Aalsmeerderweg ligt een fietspad opdat je veilig naar bijvoorbeeld Amstelveen of het Amsterdamse Bos kunt fietsen.

Aalsmeer ligt ten zuiden van Amsterdam en grenst aan het unieke natuur- en recreatiegebied de Westeinderplassen. Uniek vanwege haar vele jachthavens en enorme bedrijvigheid. Met zo'n 30.000 inwoners kent Aalsmeer verschillende kernen met elk een eigen karakter. Er zijn ruim voldoende winkels, lagere scholen en middelbare scholen tot en met VMBO-niveau. Voor hoger middelbaar onderwijs fietsen de kinderen naar Amstelveen, Uithoorn of Hoofddorp. Er zijn International Schools in Amstelveen en Amsterdam (kwartiertje met de auto) en de bus rijdt over de Aalsmeerderweg. Er is een halte vlakbij de woning.

Indeling:
Entree/hal, woonkamer voorzijde met open haard, nette keuken voorzien van inbouwapparatuur, masterbedroom met toegang tot luxe badkamer met ligbad (extra groot), dubbele wastafel, douche en toilet, 2e (slaap) kamer. Aan de achterzijde is een fantastische tuinkamer gerealiseerd. Mooi licht en hoog met een vaste trap naar een zolder. Dit is een prachtige kinderkamer, gastenverblijf of de toekomstige woonkeuken. Alles is mogelijk. Via openslaande deuren bereikt men vanuit deze tuinkamer de tuin.

Op de eerste verdieping zijn twee behoorlijke slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en toilet. Een van de kamers is voorzien van een dakkapel. Er zijn in de andere kamer dakramen geplaatst. In alle schuine delen is veel bergruimte.

Achter in de tuin staat een grote schuur (9.50 x 6.50 m.) met daarnaast een carport. Over bergruimte gesproken! De verwarming in de schuur functioneert momenteel niet naar behoren. De ketel moet hier vervangen worden. Er is een eenvoudige douchegelegenheid met toilet aanwezig. De schuur kan prima worden ingericht als bijvoorbeeld werkplaats met kantoor of gastenverblijf.

Bijzonderheden:
De woning is akoestisch geïsoleerd door luchthaven Schiphol.
Aan de zuid/oostzijde zijn zonnepanelen aangebracht.
Bij het perceel zal nog ca. 25 m² extra grond aan de voorzijde (voormalig gemeentegrond) toegevoegd worden bij overdracht.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 267 m2
Gebruiks oppervlakte : 160 m2
Inhoud : 525 m3
Ligging : Beschutte ligging 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 


Locatie via Google Maps
Ketelhuis 3, 1431 LS  Aalsmeer
KOOPSOM  €  535.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT