Vooraan in de gezelligste winkelstraat van Aalsmeer vindt u dit netjes onderhouden driekamerappartement. De woning oogt licht en ruim, vanwege het hoge plafond en de ramen aan de voorzijde en de lichte vloer. De open keuken, met oven en gaskookplaat, biedt ruim voldoende werk- en opbergruimte. De badkamer en toilet zijn modern, met aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel. De twee slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde van de woning.

Aalsmeer is een fijne gemeente om te wonen, met ruim 30.000 inwoners, gelegen onder de rook van Amsterdam, nabij Schiphol en diverse uitvalswegen. De A4, Ring A10 en Ring A9 zijn eenvoudig bereikbaar, Amsterdam is binnen 20 minuten aan te rijden en ook Amstelveen en Hoofddorp liggen in de buurt. Het prachtige natuur- en recreatiegebied De Westeinderplassen ligt op loopafstand en via de Ringvaart vaar je rechtstreeks naar Amsterdam maar ook naar bijvoorbeeld het Braassemermeer.

Indeling

Het appartement, gelegen op de derde etage, is bereikbaar via de trap. Via de voordeur komt u in de hal waar u de badkamer, het toilet en de c.v.-ruimte aantreft. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met open keuken, achterin bevinden zich de beide slaapkamers.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 55 m2
Inhoud : 175 m3
Ligging : In centrum 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond  


Locatie via Google Maps
Zijdstraat 77 B, 1431 EB  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  225.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT