Uiterweg 65 in Aalsmeer is misschien wel het meest karakteristieke pand van 'de Buurt'. Iedereen kent dit groene, houten huisje. Op een royale kavel grond gelegen, op loopafstand van het centrum van Aalsmeer biedt het de mogelijkheid om de woning aan de achterzijde uit te bouwen of, hoewel zonde, te slopen en nieuw te bouwen op deze plek.

Op dit moment is er alleen een loopbrug. Men moet een eigen oprit realiseren. Parkeren kan van oktober tot april voor op de Uiterweg. In het vaarseizoen is het niet mogelijk om op de Uiterweg te parkeren.

De woning heeft, globaal, de volgende indeling:

Begane grond:
Entree/hal met toilet, lichte woonkamer, nette keuken, royale bijkeuken met toegang tot ruimte met wasmachine en c.v.ketel en een eenvoudige badkamer met ligbad/douche en wastafel;

Verdieping:
Kleine overloop met toegang tot zolder. Drie (slaap)kamers.

Zolder:
Onder een prachtige kapconstructie een zee aan bergruimte.

Aalsmeer is fantastisch gelegen aan de Westeinder Plassen. De Uiterweg kenmerkt zich door het grote aantal vooral vrijstaande woningen en achtergelegen bedrijvigheid. Vroeger vooral kwekerijen, tegenwoordig vooral jachthavens.

Op een kleine 20 autominuten van het centrum van Amsterdam, vlak bij uitvalswegen richting Den Haag, Haarlem, Utrecht, is de gemeente Aalsmeer een prima landelijk alternatief voor wonen in de Randstad. Met zo'n 30.000 inwoners groot genoeg voor alle eigen voorzieningen die dan ook ruimschoots aanwezig zijn. Naast de al genoemde watersport-faciliteiten zijn er winkels, scholen, sportfaciliteiten te over. En de stad is nooit ver weg.

Voor Uiterweg 65 is een bouwkundig rapport gemaakt en is een bodemonderzoek uitgevoerd. Het bestemmingsplan Uiterweg-Plasoevers geeft aan wat de bebouwingsmogelijkheden zijn. Dit bestemmingsplan kunt u downloaden via de website www.aalsmeer.nl. Er mag aan de achterzijde in ieder geval drie meter worden aangebouwd met een maximale goot- en nokhoogte van 3 meter, respectievelijk 4,5 meter. Er mag maximaal 60 m2 aan bijgebouwen worden gebouwd en een vrijstaand bijgebouw dient op minimaal vijf meter afstand van het hoofdgebouw te staan. Uw bouwplannen kunt u bij de Gemeente Aalsmeer laten toetsen.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT