TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Leuke eengezinshoekwoning, gelegen aan een rustig plantsoen, met uitgebouwde zolder (dakopbouw) met vaste trap waardoor een goede extra leefruimte is ontstaan. De tuin aan de achterzijde en zijkant van de woning (deels niet in eigendom maar in gebruik via een Groene Kaart) biedt veel privacy. De gehele woning is licht en netjes onderhouden.

De indeling is, globaal, als volgt:

Begane grond: Entree/hal met toilet en opbergkast, toegang tot de lichte woonkamer met open keuken aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is via een schuifpui (en via de achterom) de tuin bereikbaar, gelegen op het zuidoosten, met een vaste schuur met voldoende opbergruimte.

Verdieping: Overloop, moderne badkamer met douche, wastafel en tweede toilet, drie slaapkamers, vaste trap naar;

Zolder: flinke extra lichte slaap- of werkkamer, afgewerkte ruimte voor de c.v.-ketel (Nefit Ecoliner Excellence HR Combi).

Rijsenhout is een klein dorp in de gemeente Haarlemmermeer met ca. 4200 inwoners, gelegen onder de rook van Amsterdam, nabij Schiphol en diverse uitvalswegen. De A4, Ring A10 en Ring A9 zijn eenvoudig bereikbaar, Amsterdam is binnen 20 minuten aan te rijden en ook Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp liggen in de buurt. Het prachtige natuur- en recreatiegebied De Westeinderplassen ligt op loopafstand en via de Ringvaart vaar je rechtstreeks naar Amsterdam maar ook naar bijvoorbeeld het Braassemermeer.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 115 m2
Gebruiks oppervlakte : 92 m2
Inhoud : 250 m3
Ligging : Vrij uitzicht 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Hoekwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Pampusstraat 29, 1435 LG  Rijsenhout
VRAAGPRIJS  €  274.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT