TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Deze woning is leuk gelegen op korte afstand van winkels en voorzieningen in Kudelstaart en op dertig minuten rijden van Amsterdam. Er is wat aandacht nodig om de woning weer aan te passen aan de eisen van deze tijd maar dat is absoluut de moeite waard! De verkopers hebben alvast een begin gemaakt: de wanden zijn recent voorzien van nieuw stucwerk en de houten parketvloer in de woonkamer is opgeschuurd en gelakt. Eigenlijk rest voor u het verder afwerken van de woning en het inrichten!

De huidige indeling is, globaal, als volgt:
Begane grond: Entree/hal met (vernieuwde) meterkast met glasvezelaansluiting, toilet en lichte woonkamer met open keuken. Er is vanuit de keuken toegang tot de tuin op het zuid/oosten. In de achtertuin staat een stenen schuur van ca. 3 x 3 meter. Het is mogelijk om elektra aan te sluiten in deze schuur;
1e Verdieping: Overloop, drie slaapkamers, nette badkamer (2014) met douche, wastafel en tweede toilet;
2e Verdieping: Ruime overloop met c.v.-ketel (Vaillant HR Solide, 2007) en met mogelijkheid voor wasmachineaansluiting, verder een grote zolderkamer met dakkapel.

Kudelstaart hoort bij de Gemeente Aalsmeer maar heeft een heel eigen karakter. De woonwijken zijn groen ingericht, er zijn veel fietspaden, de Westeinderplassen en diverse jachthavens liggen op korte afstand en het winkelcentrum is compleet. Op de fiets zit je zo in het Groene Hart van de Randstad en Kudelstaart heeft, naast voetbalvelden en tennisbanen, ook een skeelerbaan.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 141 m2
Gebruiks oppervlakte : 122 m2
Inhoud : 360 m3
Ligging : In woonwijk 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Tussenwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Schweitzerstraat 31, 1433 AE  Kudelstaart
VRAAGPRIJS  €  275.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT