Op zoek naar een nieuwbouwwoning die volledig naar eigen smaak ingericht kan worden? Maar geen zin om daar nog maanden, al dan niet jaren, op te wachten? Grijp dan nu uw kans!

Deze verrassend ruime eengezinswoning in de geliefde woonwijk 'Dorpshaven' is recentelijk opgeleverd en wordt hierbij te koop aangeboden. De combinatie van een aantrekkelijke 'Scandinavische' bouwstijl, uitstekende locatie en een energiezuinige bouwmethode maakten de woningen in dit project tot een van de meest gewilde woningen in de regio van Aalsmeer.

Met 165 m² woonoppervlakte is deze woning ook van binnen uitzonderlijk ruim. Het beschikt onder andere over een lichte woonkamer met open keuken, boven 3 ruime slaapkamers, apart toilet en een badkamer en op de tweede verdieping een royale, nader in te richten zolder, waar eventueel zelfs 2 slaapkamers van gemaakt kunnen worden. Het betreft een casco woning en kan dus volledig naar eigen smaak ingericht worden. Ter visualisatie hebben wij alvast enkele impressies aan de presentatie gevoegd.

De woning in het echt bekijken? Neem snel contact met ons op, we leiden u graag rond!

Bijzonderheden:
- De woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen;
- Aan de achterzijde is de woning met 2.40 meter uitgebouwd en voorzien van één grote pui in plaats van enkel twee openslaande deuren;
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming;
- Er zijn voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een zonnescherm en buitenverlichting;
- Overig meerwerk: extra hoge binnendeuren, buitenkraan, tuin onderheid (i.v.m. verzakking), extra groepen keuken voor Quooker en oven.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT