Aan achterzijde uitgebouwd helft van dubbel woonhuis met grote tuin, berging, tuinhuis, oprit en garage. De woning is goed onderhouden en volledig akoestisch (en daarmee ook thermisch) geïsoleerd. Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, scholen, winkels en uitvalswegen.

Begane grond:
Entree/hal, royale woonkamer met zitkamer aan de voorzijde van de woning en een open keuken met eetkamer aan de achterzijde. De pui kan helemaal open waardoor je de tuin bij de woning trekt. Aan de keuken grenst een kleine bijkeuken annex achterentree.

1e Verdieping:
Overloop, drie kamers, nette badkamer met ligbad, wastafel, douchecabine en toilet. Vanuit de master-bedroom aan de achterzijde is het royale dakterras boven de uitbouw bereikbaar. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Vaste trap naar;

2e Verdieping/Zolder:
Voorzolder met ruimte c.v. ketel (2001) en werkplek, gezellige zolderkamer met vaste kastruimte.

Aalsmeer is een levendige gemeente ten zuiden van Amsterdam en Amstelveen. Het centrum van Amsterdam is in 20 autominuten bereikbaar. Luchthaven Schiphol binnen een kwartier, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Op Schiphol en in Hoofddorp zijn NS-stations. De Westeinder Plassen vormen met haar vele recreatie-eilanden en teelakkers een prachtig natuur- en recreatiegebied. Langs de oevers zijn diverse restaurants te vinden en vlak bij de watertoren is een heus strand. Aalsmeer kent een rijk verenigingsleven, een behoorlijk winkelaanbod en vele jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Pramenrace en het Flower Festival. Er zijn veel sportvoorzieningen van een skeelerbaan tot een zeilschool, een groot zwembad, enzovoort. Aalsmeer ligt aan de rand van het Groene Hart van de Randstad. Een heerlijk alternatief om dorps te wonen met de stad om de hoek.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT