Deze royale en luxe afgewerkte woning is gelegen aan de rand van de wijk ‘Dorpshaven’, op steenworp afstand van het centrum van Aalsmeer.

Spinradhof 3 is gebouwd in de eerste fase van het project 'Dorpshaven' in 2011. De woonkamer is in 2014 uitgebouwd. Daardoor is een grote leefruimte ontstaan. De woning is onder professionele begeleiding hoogwaardig afgewerkt en stijlvol ingericht. De luxe keuken is aan de achterzijde gesitueerd en er zijn twee luxe badkamers. De tuin is onder architectuur aangelegd.

Begane grond:
Royale entree/hal met toegang tot de berging, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, grote, lichte woonkamer met openslaande deuren naar zowel de voor- als de achtertuin. De boot kan aan de tuin worden afgemeerd en in de tuin bevindt zich een houten schuur/berging met een veranda;

1e Verdieping:
Lichte, ruime overloop met toilet, twee slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot het balkon, een slaapkamer aan de voorzijde, luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel;

2e Verdieping:
Hal met toegang tot was-/c.v.ruimte en toegang tot de zolder, grote master-bedroom met unieke walk-through-closet en luxe badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. Op deze verdieping is de fantastische hoogte van de kap grotendeels in het zicht gebleven.

Aalsmeer is een levendige gemeente met zo’n 30.000 inwoners en ligt op 20 autominuten van het centrum van Amsterdam. Met de bus rijdt u in een kwartiertje naar Schiphol-Plaza. De vakantie of zakenreis begint voor de deur, want de bushalte ligt op 5 wandelminuten. Aalsmeer heeft alle denkbare winkels, waarvan het grootste aanbod in het centrum ligt, op loopafstand van de woning. Grotere winkelcentra, bioscopen en theaters zijn vlakbij te vinden in Amstelveen en Hoofddorp.

Sportverenigingen, zwembad ‘De Waterlelie’, een kinderboerderij en verschillende parken liggen op korte afstand van de woning. In het centrum van Aalsmeer ligt basisschool ‘Samen Een’ evenals kinderopvang. Andere basisscholen, kinderopvangcentra en middelbare scholen zijn eenvoudig te bereiken per fiets of auto. De Westeinderplassen in Aalsmeer vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Onder meer vanwege het strand vlakbij de Watertoren kunt u daar, met of zonder boot, prettig recreëren.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 267 m2
Gebruiks oppervlakte : 160 m2
Inhoud : 525 m3
Ligging : Beschutte ligging 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 


Locatie via Google Maps
Ketelhuis 3, 1431 LS  Aalsmeer
KOOPSOM  €  535.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT