Aan achterzijde uitgebouwde eengezinswoning. Op loopafstand van winkels en Westeinder. De woning is prima onderhouden en gunstig gelegen in een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Eventueel is de garage separaat te koop (€ 25.000,--).

De indeling is, globaal, als volgt:
Begane grond: Entree/hal, woonkamer met open haard, parketvloer en aangebouwde tuinkamer aan de achterzijde, dichte keuken voorzien van extra diep, composiet werkblad en diverse inbouwapparatuur, met daklicht. De uitbouw is over de gehele breedte van de woning gemaakt in 2005. Hierdoor is ook de keuken vergroot en voorzien van een daklicht. Er is een schuifpui naar de tuin en in de tuin bevindt zich een stenen berging;
1e Verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer met douchecabine, wastafel in meubel en toilet met sanibrouilleur. Vaste trap naar;
2e Verdieping: Overloop met ruimte c.v.ketel (Nefit Ecomline HR 2008), zolderkamer aan de achterzijde met dakkapel over de gehele breedte van de woning (ca. 2009), zolderkamer met dakraam aan de voorzijde. De huidige eigenaren hebben de zoldervloer versterkt zodat een hogere vloerbelasting mogelijk is.

De woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. De dakbedekking van de schuur en de garage is vernieuwd in 2011 en voorzien van nieuwe kunststof boeidelen. De (optionele) garage is voorzien van elektriciteit vanuit de berging.

Kudelstaart is een groen dorp binnen de gemeente Aalsmeer. Grenzend aan het natuur- en recreatiegebied De Westeinder Plassen, aan de rand van het Groene Hart. Kudelstaart heeft een rijk verenigingsleven en veel sportvoorzieningen waaronder een skeelerbaan (ijsbaan als het vriest). Amsterdam is binnen een half uur bereikbaar. Bussen rijden via het busstations in Aalsmeer richting Schiphol, Amsterdam, Haarlem en Utrecht. In Hoofddorp en op Schiphol zijn NS-stations. Er is een prima winkelaanbod in Kudelstaart met een grote supermarkt en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Lagere scholen en kinderopvang zijn aanwezig. Voor middelbare scholen reizen de kinderen naar Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen.

Bijzonderheden:
- De nabij gelegen garage wordt separaat te koop aangeboden voor € 25.000,-- k.k.
Elektra voor de garage loopt via de schuur/woning
- Op de begane grond en eerste verdieping is de woning aan de achterzijde voorzien va HR++ glas
- De dakkapel aan de achterzijde van de woning is voorzien van elektrische screens en horren
- Er is zonwering aangebracht aan de buitenzijde van de 1e verdieping, aan de achterzijde
- Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woning is een buitenkraan aanwezig

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 111 m2
Inhoud : 350 m3
Ligging : In woonwijk 


Locatie via Google Maps
Grundelweg 21, 1431 CS  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  525.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT