VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
Wegens grote belangstelling is besloten de woning bij inschrijving te verkopen om iedereen gelijke kansen te geven. De inschrijving sluit donderdag 22 november om 17.00 uur. Bezichtigingen kunnen voor die tijd gewoon op afspraak plaatsvinden.

Soms kom je een woning tegen waar je altijd al van droomde. Een woning die al die jaren is bewoond door dezelfde familie en nu dan eindelijk toch op de markt komt. De woning heeft veel aandacht en liefde nodig om er weer een paleisje van te maken, maar als je er in rondloopt voel je aan alles dat dit het eigenlijk al is.

De Hadleystraat 9 is toe aan een grondige modernisering, maar wat een geweldige woning op een geweldige locatie is dit! Heel veel ruimte, een garage, een grote, verwilderde tuin. De ligging van de woning op loop- of fietsafstand van de winkels in het centrum en in Aalsmeer-Zuid, scholen, sportaccommodaties, jachthavens en horecagelegenheden is uniek. Geen overlast van vliegtuigverkeer, parkeren op eigen terrein.

Aalsmeer is gunstig gelegen in de Randstad op 20 autominuten van het centrum van Amsterdam. Kunst, cultuur, sport, een rijk verenigingsleven, Aalsmeer heeft het allemaal. En met het unieke natuur- en recreatiegebied de Westeinder Plassen maakt dat het wonen in Aalsmeer een prachtig alternatief voor de stad. Makkelijk bereikbaar, vlak bij uitvalswegen, goede openbaar vervoerverbindingen naar de steden, Amstelveen, Hoofddorp en Schiphol.

De indeling van de woning is, globaal, als volgt:

Begane grond:
Entree/hal, voorkamer, eenvoudige keuken, grote, lichte woonkamer met aangebouwde serre, tussenhal met toegang naar de kelder en de tuin;

1e Verdieping:
Grote, lichte overloop, vier kamers waarvan twee met wastafel, badkamer met ligbad, toiletgelegenheid met douche.

2e Verdieping:
Grote zolder met overloop en, op dit moment, twee kamers en veel bergruimte

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT