In de groene woonwijk 'Hornmeer' zijn verschillende hofjes gecreëerd waar het leuk wonen is. Aan de Vivalidhof bieden wij deze leuke hoekwoning aan met extra tuin aan de zijkant. Ideaal voor een ouder stel, omdat de badkamer op de begane grond is gelegen en er eenvoudig een slaapkamer gerealiseerd kan worden, maar ook voor een alleenstaande of een klein gezin is het heerlijk wonen. Op de verdieping zijn twee slaapkamers beiden voorzien van een dakkapel.

Door Schiphol is de woning volledig akoestisch geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Parkeren is mogelijk op loopafstand van de woning en een kleinschalig winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen is eveneens op loopafstand te vinden. Kinderopvang, en binnenkort de Brede School 'Triade', liggen eveneens op loopafstand.

Indeling van de woning

Begane grond: Entree/hal met garderobe en meterkast, bijkeuken aan de voorzijde met aansluitingen voor de wasmachine en droger en opstelplaats van de c.v.-ketel (2008), badkamer met wastafel, ligbad/douche, toilet en inbouwkast, L-vormige woonkamer met open keuken aan de voorzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het is eventueel mogelijk om de woonkamer weer aan te passen naar de oorspronkelijke situatie waardoor er een slaapkamer op de begane grond ontstaat.

Eerste verdieping: Overloop met twee grote bergkasten en toegang tot de 2 slaapkamers. De kleine slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakkapel, de grote slaapkamer is gelegen over de gehele lengte van de woning en voorzien van een dakkapel aan de achterkant.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT