TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Aan de rand van Amstelveen gelegen, met prachtig uitzicht over groen. Een stijlvol, licht appartement op de bovenste (vierde) verdieping van een kleinschalig flatgebouw. We zijn op zoek naar een eigenaar-bewoner om de sfeer in het gebouw tussen de bewoners van de slechts negen appartementen zo goed te houden als deze nu is. Er is een lift aanwezig. Het appartementengebouwtje ligt aan het Anna Blamanpark, op loopafstand van metrohalte Westwijk en fietsafstand van winkelcentrum Westwijk.

Indeling:

Centrale entree op de begane grond waar zich ook de bergingen bevinden. Met de trap of lift naar de vierde verdieping waar twee voordeuren op uitkomen. Waaronder die van Anna Blamanlaan 53.

Royale entree/hal, grote, lichte woonkamer met parketvloer en ramen aan twee zijden waardoor de woonkamer mooie licht is. Uitzicht over groen. In het korte deel van de L bevindt zich de keuken met een grote voorraadkast. Hier bevinden zich ook de aansluiting van de wasmachine en de c.v.ketel. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een dubbele wastafel. Er zijn twee slaapkamers.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 90 m2
Inhoud : 238 m3
Ligging : Vrij uitzicht 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Anna Blamanlaan 53, 1187 WG  Amstelveen
VRAAGPRIJS  €  350.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT