Prachtig top-appartement met uniek weids uitzicht over daken en groen richting de Watertoren van Aalsmeer en een lekker groot balkon op het zuidoosten. De woning heeft een grote woonkamer met aan weerszijden een slaapkamer met een badkamer. Een derde, kleine (slaap)kamer en een compacte, complete keuken maken deze woning compleet. De woonoppervlakte is maar liefst 110 m² en op de begane grond bevindt zich een berging.

De winkels van de Ophelialaan en het centrum liggen op korte afstand. U wandelt er zo naartoe. Op de fiets bent u met 5 minuten in de Ophelialaan en nog geen 10 minuten in de Zijdstraat.
Het gebouw grenst aan 'Het Kloosterhof'. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan kan er zorg uit het verzorgingshuis verkregen worden. De woning staat overigens niet in verbinding met het Kloosterhof.

Aalsmeer is een levendige gemeente en mede door het unieke natuur- en recreatiegebied 'Westeinder Plassen' een prachtige plek om te wonen. Kunst, cultuur, een rijk verenigingsleven, alles is voorhanden. Ook een uitgebreid winkel- en horeca-arsenaal. Voor bioscopen en theater liggen Hoofddorp en Amstelveen dichtbij. Het centrum van Amsterdam is binnen 20 autominuten te bereiken en vanuit Aalsmeer zijn diverse goede openbaar vervoerverbindingen naar alle windstreken voorhanden.

Projectnotaris Mr. J. Kroes in Ter Aar.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 

plattegronden, brochures en overige media
open brochure open brochure


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT