Deze half-vrijstaande woning is gelegen op een royale kavel eigen grond die doorloopt tot aan de Hoge Dijk, een bijzonder stukje Aalsmeer. Op de nieuwe (onderheide) oprit met nieuw aangelegde brug heeft u voldoende plaats om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

De woning is licht en ruim opgezet, maar dient wel gemoderniseerd te worden. De huidige eigenaars hebben deze in 1972 zelf laten bouwen met als doel om uiteindelijk op de begane grond te kunnen gaan wonen. Vandaar dat hier de slaapkamer en badkamer gesitueerd zijn. Op de verdieping liggen nog twee extra slaapkamers en een ruime berging. De woning is in 2003 door Schiphol geheel (akoestisch) geïsoleerd.

Winkels in Aalsmeer-Centrum, Aalsmeer-Zuid en Nieuw-Oosteinde zijn eenvoudig bereikbaar met de fiets of de auto. Een wandeling over de Hoge Dijk is leuk en maakt deel uit van een Lange Afstandsroute, het Pelgrimspad 1, vanuit Amsterdam naar 's Hertogenbosch. Vanaf de woning wandelt u dan in noordelijke richting naar de Machineweg en in zuidelijke richting naar het kruispunt Stommeerkade-Ophelialaan-Aalsmeerderweg, vlakbij de Molenvliet en het Seringenpark.

Aalsmeer is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Amstelveen, Hoofddorp en Schiphol zijn eenvoudig bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op vijf fietsminuten afstand, aan de Aalsmeerderweg. Er zijn NS stations in Hoofddorp en op Schiphol. De Westeinder Plassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Er zijn vele jachthavens, een uitgebreid winkelbestand, scholen en sportfaciliteiten waaronder een zwembad. Aalsmeer is een aantrekkelijk alternatief voor wonen onder de rook van Amsterdam. Het centrum van de stad is binnen een half uur met de auto bereikbaar, de ZuidAs binnen een kwartier.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 548 m2
Gebruiks oppervlakte : 130 m2
Inhoud : 338 m3
Ligging : Buiten bebouwde kom 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Halfvrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Oosteinderweg 184, 1432 AR  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT