Dit soort appartementen komen niet heel vaak op de markt. Dat is niet zo gek natuurlijk want én de ligging is bijzonder gunstig: dichtbij zowel het centrum van Amstelveen als Aalsmeer én het is gelegen in een kleinschalig, modern appartementengebouw. Daarnaast heeft dit specifieke appartement als bonus ook nog een eigen tuin op het zuidwesten! Eigenlijk zijn dit al genoeg redenen om te komen kijken, maar het appartement zelf is ook werkelijk zó te betrekken. Keurig afgewerkt met moderne kleuren, en heel ruimtelijk ingedeeld. Ideaal voor een starter, een jong gezin of senior op zoek naar iets kleiners maar wel met een eigen tuin. Parkeren is voor en achter het appartementengebouw mogelijk.

De wijk 'Nieuw Oosteinde' is leuk opgezet; verschillende typen woningen en kleinschalige appartementengebouwen. Het voelt niet 'massaal', maar heel gemoedelijk. Er is een modern winkelcentrum met winkels voor de dagelijkse boodschappen en gezondheidscentrum, de Brede School met kinderopvang ligt ook op steenworp afstand.

Een korte rondleiding door het appartement begint in door de eigen entree (dus u hoeft niet door de centrale hal naar het appartement te gaan).

Vanuit de hal is de ruime woonkamer te bereiken met moderne open keuken, voorzien van inbouwapparatuur: koelkast met vriesvak, combi-oven, keramische kookplaat met afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is de keurig betegelde tuin op het zuidwesten te bereiken mét houten schuurtje voorzien van elektra. De tuin is tevens via een achterom bereikbaar, wel zo praktisch! Terug naar de hal waar u toegang krijgt tot de 'technische ruimte' waar aansluitingen zijn voor de wasmachine/droger en de c.v.-ketel is geplaatst (Intergas Kompakt HR, 2008).

De moderne badkamer is tot aan het plafond betegeld en heeft een inloopdouche, toilet en wastafel in meubel. Tot slot zijn er nog twee (slaap)kamers, beide aan de zijkant van het appartement gelegen.

Aalsmeer is een prima alternatief voor wonen in de Metropoolregio Amsterdam. Binnen 20 minuten is het centrum van de stad met de auto bereikbaar. Op vijf wandelminuten van de woning ligt de bushalte met verbindingen naar Schiphol, Hoofddorp/Haarlem en Uithoorn/Utrecht. Op Schiphol en in Hoofddorp zijn NS-stations. Aalsmeer is een gemeente met 30.000 inwoners en het ambtelijk apparaat bevindt zich in Amstelveen. Er zijn ruim aanbod aan winkels, een rijk verenigingsleven en ook aan kunst en cultuur wordt een boel aandacht besteedt. De Westeinderplassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Er zijn veel jachthavens en ook aan horecagelegenheden is geen gebrek.

Goed om te weten:
- Er is een actieve vereniging van eigenaars;
- Bij het gebouw hoort een algemene fietsenstalling;
- Het appartementengebouw is dit voorjaar (2018) aan de buitenzijde geschilderd.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT