Een verrassend ruim en keurig afgewerkt appartement, gelegen op de eerste verdieping van een verzorgd appartementengebouw. Centraal gelegen in de gemeente Aalsmeer, op loopafstand van het openbaar vervoer, nabij de uitvalswegen naar de grote steden, met een leuk winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen direct om de hoek. Ideaal voor een stel of voor iemand alleen.

Via het trappenhuis (alleen toegankelijk voor bewoners, geen lift aanwezig) komt u in de woning. Deze ligt boven de bergingen en heeft daardoor geen onderburen. De hal met toilet, extra kastruimte en meterkast biedt toegang tot de recent vernieuwde keuken, woonkamer en tot de extra slaap- of werkkamer, met nieuwe boiler (2018), wastafel en de wasmachine- en droogtrommelaansluiting.

De nette keuken is voorzien van een vierpits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en een combi magnetron en heeft voldoende werk- en bergruimte, ondermeer door het werkblad van maar liefst 83 cm breed. Vanuit de keuken komt u op het balkon aan de voorzijde van het gebouw (noordoost, ochtendzon).

De woonkamer is licht en door de bijgetrokken zijkamer ruim, en biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten. Vanuit de woonkamer is de lichte slaapkamer bereikbaar. De badkamer, bereikbaar vanuit de slaapkamer en met douche en badmeubel, is klein maar verzorgd en netjes afgewerkt. Tot slot is er op de begane grond een praktische en grote berging van ca. 7 m².

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 110 m2
Inhoud : 290 m3
Ligging : Vrij uitzicht 


Locatie via Google Maps
Clematisstraat 44, 1431 SE  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  450.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT