Goed onderhouden eengezinswoning (1989) met beschutte tuin op het noordwesten. Voorzien van ruime open keuken, drie slaapkamers en verzorgde badkamer op de verdieping en fijne slaap-/werkkamer op de zolder.

De woning ligt aan de entree van de jonge en kindvriendelijke woonwijk: dit biedt aan de voorzijde een vrij uitzicht en dus ruimtelijk gevoel en ook een gemakkelijke toegang tot het om te hoek gelegen kleine maar complete winkelcentrum Ophelialaan met o.a. bakker, slijter, slager en supermarkt. Er is in de straat ruim voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Bij binnenkomst valt meteen de afwerking op: het recente stucwerk (2016) maakt dat de woning strak en verzorgd toont en de ruime keuken (uit 2010) biedt een heerlijke kook- en leefruimte. De woonkamer is licht en zonnig, is voorzien van vloerverwarming en biedt toegang tot de verzorgde tuin.

Op de 1e etage liggen drie slaapkamers en de badkamer, die in 2010 (tegelijk met de keuken en het toilet) geheel is gerenoveerd.

De zolderetage is verrassend ruim en kan worden gebruikt als extra slaapkamer of bijvoorbeeld als werkkamer. Hier is ook een kleine maar complete pantry en de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de c.v.-ketel (2002), die door de bewoner zelf al die jaren is onderhouden.

Aalsmeer is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Utrecht en Den Haag. Binnen een half uur bereikt u het centrum van Amsterdam en binnen een kwartier zit u op Schiphol. Aalsmeer heeft een rijk verenigingsleven op velerlei gebied. Er is een groot aantal horecagelegenheden en langs de Westeinder is, vlak bij de mooiste watertoren van Noord-Holland, een strand. De bloemenveiling Flora Holland biedt nog altijd een enorme werkgelegenheid en de voormalige studio's van Joop van den Ende in het centrum van Aalsmeer bieden nu plaats aan onder meer een theater en restaurant. De gemeente Aalsmeer bestaat uit de dorpen Aalsmeer en Kudelstaart en er zijn zo'n 30.000 inwoners. De Westeinderplassen bieden een uniek natuur- en recreatiegebied met mooi open water om te zeilen en een wirwar aan slootjes om te verkennen met de motorboot of kano. Een verrassend dorp, midden in de Randstad waar het heerlijk wonen is.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 111 m2
Inhoud : 350 m3
Ligging : In woonwijk 


Locatie via Google Maps
Grundelweg 21, 1431 CS  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  525.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT