Karakteristieke vrijstaande woning op ruim 4.000 m2 eigen grond met leuk vrij uitzicht aan de voorzijde en een uitgebouwde tuinkamer, garage en grote schuur aan de achterzijde. De Grote Poellaan kenmerkt zich door een idyllische uitstraling van vrijstaande woningen, veelal met diepe tuinen vanwege de (vroegere) kwekerijen achter de woningen. Er is geen sprake van druk, doorgaand verkeer. De woning kijkt over een akker naar de dijk van Haarlemmermeer en, eenmaal op de dijk, is er een fraai uitzicht over de Westeinder. De woning is netjes onderhouden maar nu toe aan een nieuwe eigenaar en aanpassing aan de eisen van deze tijd.

Volgens goed lokaal gebruik ligt de entree van de woning aan de achterzijde. Hier is een leuke, lichte tuinkamer gebouwd, verworden tot een heerlijke verblijfsruimte. Het huis zelf heeft een hal, een badkamer met een douche en een wastafel en een separaat toilet. De keuken is eenvoudig maar netjes en compleet. De woonkamer aan de voorzijde van de woning is licht en biedt een sfeervol uitzicht. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde een slaapkamer over de gehele breedte van de woning en aan de achterzijde liggen twee kleinere kamers. Via een losse trap is de vliering/bergzolder bereikbaar. Terug naar de begane grond.
De tuinkamer heeft een bergruimte en deze loopt door naar de garage. Vanuit de garage is een fantastische schuur bereikbaar.

Bijzonderheden:
-De schuur heeft een asbesthoudende dakbedekking. Er zou een verplichting zijn om deze daken voor 31 december 2024 te verwijderen, maar deze verplichting is voorlopig van de baan. We hebben desgewenst een asbestinventarisatie en een offerte voor verwijdering van het asbest voor u klaarliggen. Hoewel de kosten meevallen zijn er subsidieregelingen beschikbaar.

Rijsenhout is een van de 26 woonkernen in Haarlemmermeer en grenst aan de ringvaart en Westeinder Plassen. Hoewel de bewoners van Rijsenhout veelal Aalsmeer-georienteerd zijn, ligt Hoofddorp met haar grote winkelcentrum, NS-station en sport- en recreatiemogelijkheden op korte afstand. Luchthaven Schiphol is binnen een kwartier met de auto bereikbaar. Uitvalswegen A4, A5 en A9 zijn eenvoudig aan te rijden. De Westeinder Plassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Het is mogelijk om bij het Hoogheemraadschap van Rijnland een ligplaats voor de boot op loopafstand te regelen. Rijsenhout ligt super centraal in de Randstad, een ideale woonlocatie op korte afstand van uw werk!

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 4241 m2
Gebruiks oppervlakte : 94 m2
Inhoud : 1046 m3
Ligging : Landelijk gelegen 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Grote Poellaan 85, 1435 GE  Rijsenhout
VRAAGPRIJS  €  499.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT