Leuke en bijzonder nette eengezinswoning op prima locatie in Rijsenhout, op loopafstand van de winkels. De woning is prima onderhouden en kan door middel van een uitbouw aan de achterzijde en een dakopbouw desgewenst nog worden vergroot. De woning ligt aan een rustig hofje met veel groen, ruim voldoende parkeergelegenheid, speelplaatsjes en vanuit alle aangrenzende woningen dus vooral vrij zicht. De voortuin ligt op het zuid/westen en daarom is het ook in de voortuin plezierig. De achtertuin is diep en ligt op het noord/oosten. De ochtendzon staat op de achtergevel, de avondzon achter in de tuin.

De indeling is, globaal, als volgt:
Entree/hal met toilet, lichte woonkamer met de zitkamer aan de straatzijde en de eethoek en de moderne open keuken aan de tuinzijde. Er is een schuifpui naar de tuin en via de keuken loop je naar de bijkeuken waar zich de aansluiting voor de wasmachine en droger bevinden, keurig weggewerkt. Met de schuifpui open betrek je de leuk aangelegde tuin via de veranda van het vroege voorjaar tot het late najaar bij je huis.

Op de eerste verdieping zijn drie kamers: twee grote en een kleinere. De moderne badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche.

De zolder is bereikbaar via een vlizotrap en heeft in de nok stahoogte. Er is een dakraam en hier hangt de c.v.ketel. De buren aan beide zijden hebben hier een dakopbouw geplaatst waarmee je, als je een vaste trap maakt, de zolder als volwaardige woonverdieping bij de woning betrekt.

Rijsenhout is een woonkern in Haarlemmermeer. Van oudsher is Rijsenhout vooral Aalsmeer-geori├źnteerd. Het is dan ook nog geen tien minuten rijden naar het centrum van Aalsmeer. Vanuit het centrum van Rijsenhout vaart er ook dagelijks een pontje (voor voetgangers en fietsers) van de Aalsmeerderdijk naar de Uiterweg. Rijsenhout heeft een klein winkelcentrumpje met een supermarkt voor alle dagelijkse voorzieningen (elke avond tot 19.00 geopend). Voor overige benodigdheden liggen zowel Aalsmeer als Hoofddorp op korte afstand. In Hoofddorp is een NS-station, is een bioscoop, zijn theaters, een groot winkelcentrum, scholengemeenschappen, sport- en recreatievoorzieningen en heel veel horecagelegenheden. Aalsmeer is minder grootsteeds maar biedt een uniek watersport-, recreatie- en natuurgebied met de Westeinder Plassen. In Aalsmeer is ook een groot winkelbestand, zijn scholen (tot en met VMBO), recreatie- en sportfaciliteiten, jachthavens, restaurants en caf├ę's. De bereikbaarheid van Rijsenhout is uitstekend, uitvalswegen naar A4/A5 ring A10 zijn dichtbij. Kortom: Hoewel misschien onbekend biedt Rijsenhout een prima, dorps en groen alternatief voor wonen in de Randstad.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 84 m2
Inhoud : 250 m3
Ligging : Aan vaarwater 


Locatie via Google Maps
Twijnderlaan 142, 1431 DD  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  299.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT