Verrassend grote eengezinswoning met garage op leuke locatie in Aalsmeer-Zuid. Deze oorspronkelijke hoekwoning is aan de zijkant vergroot: Hier zijn een slaap- en badkamer gekomen. Daarmee is het geen hoekwoning meer maar is de woning verbonden met het buurhuis.

De Zwarteweg loopt van de Stommeerweg naar de Hornweg. Visite parkeert de auto in de Sieboldlaan of Clusiusstraat, daar tussenin ligt namelijk de rij woningen waar Zwarteweg 113 zich bevindt. Wat van de Zwarteweg af. De garage achter de woning bereikt u via de Clusiusstraat. De woning is lange tijd bewoond geweest door dezelfde bewoners. Een modernisering zal wenselijk zijn. Door de uitgebouwde slaap- en badkamer is er een heel bijzonder huis ontstaan. De woning is geïsoleerd door Luchthaven Schiphol. Dus dat is al gedaan.

De indeling is, globaal, als volgt:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, keuken aan de achterzijde van de woning met toegang tot een fijne tuin op het noord/westen (avondzon tegen de achtergevel) met een stenen berging. Achter de tuin staat de garage. De lichte doorzonwoonkamer heeft, door de oorspronkelijke hoekligging, ook nog een zijraam. Vanuit de woonkamer zijn de royale slaapkamer en badkamer op de begane grond bereikbaar. De badkamer heeft een wastafel, douche, 2e toilet en aansluiting voor de wasmachine;
1e Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers aan de achterzijde, kamer voorzijde, kleine badkamer met douche en wastafel;
Zolder:
De zolder is op dit moment via een losse trap bereikbaar. Hier bevindt zich de c.v.ketel. De zolder heeft een stahoogte en is daarom geschikt om als 2e verdieping in te richten als er een vaste trap wordt gemaakt. Hier is voldoende ruimte voor.

Kortom: Een huis met mogelijkheden!

Aalsmeer is gunstig gelegen in de Randstad. Vlak bij de woning ligt een bushalte waar regelmatig bussen langskomen waarmee zowel Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn, Hoofddorp en Schiphol eenvoudig bereikbaar zijn. Op fietsafstand van de woning ligt de winkelstraat 'Ophelialaan' met een compleet winkelaanbod, zijn er scholen (lagere scholen, tuinbouwschool en VMBO, voor hoger onderwijs fietsen de kinderen naar Uithoorn, Amstelveen of Hoofddorp). Er zijn tal van sportfaciliteiten en culturele activiteiten inclusief musea (Flower Art, Huiskamermuseum, Historische Tuin). Aalsmeer is een actief dorp op velerlei gebied. De Westeinder Plassen met diverse jachthavens en een heus strand liggen ook op fietsafstand van het huis. De Westeinder Plassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Op zo'n 20 autominuten van het centrum van Amsterdam en de korte afstand naar uitvalswegen A4/A5 en A1 en A2 is Aalsmeer een prima alternatief voor de stad.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 84 m2
Inhoud : 250 m3
Ligging : Aan vaarwater 


Locatie via Google Maps
Twijnderlaan 142, 1431 DD  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  299.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT