Op een leuke locatie, op een flink stuk eigen grond in het centrum van Aalsmeer: Een uitdagend helft van dubbel woonhuis met royale achtertuin, aangebouwde schuur/garage, losse houten schuur/garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is toe aan een grondige renovatie.

Centrumlocatie dus alles op loopafstand: Het diverse winkel- en horeca-aanbod, kinderopvang, basisscholen, gezondheidscentrum en bushaltes. En op slechts enkele fiets- of autominuten afstand bent u ook zó bij jachthavens, het Surfeiland met recreatiestrand, sportvelden, zwembad De Waterlelie, de kinderboerderij, horecagelegenheden en andere kinderopvangcentra of basisscholen. Uitvalswegen liggen dichtbij. U rijdt de straat uit met een paar minuten bent u op Schiphol, de A4 of de A5. Binnen 20 autominuten staat u in het centrum van Amsterdam.

De Westeinder Plassen zijn de verborgen parel van de Randstad. Een prachtig natuur- en recreatiegebied biedt een oase van rust. De vele jachthavens langs het water maken de sfeer in Aalsmeer uniek. Kunst, cultuur, historie en een rijk verenigingsleven. Aalsmeer heeft het allemaal.

De indeling van de woning is, globaal, als volgt:

Begane grond: Entree/hal met toilet en meterkast, straatgerichte woonkamer. De ramen aan de zijkant zorgen voor extra licht en maken het een prettige leefruimte. Vanuit de woonkamer bereikt u de eenvoudige keuken, waarvandaan ook de praktische bijkeuken is ingedeeld. De woning beschikt over grote, aangebouwde garage schuur/garage welke fantastisch is te verbouwen tot bijvoorbeeld een moderne, tuingerichte woonkeuken.

Eerste verdieping: Overloop met inbouwkast, eenvoudige badkamer aan de voorzijde, slaapkamer voorzijde met inbouwkasten en twee slaapkamers aan de achterzijde. De grootste kamer is eveneens voorzien van inbouwkasten.

Een suggestie voor de modernisering is onder meer het verbouwen van de aangebouwde schuur/garage tot moderne woonkeuken. Door de schuine kap kan hier een mooie hoogte in worden gemaakt. Een aantal artist impressions is hiertoe aan de foto's toegevoegd.

LET OP:
De opgegeven woonoppervlakte en inhoud is inclusief de inpandige ruimte (schuur/garage) waar de woonkeuken is bedacht volgens de tekeningen/foto's die u ook in deze informatie aantreft. Zonder deze ruimte is de woonoppervlakte 124 m².

De officiële kadastrale grenzen liggen anders dan de erfscheiding doet vermoeden. Tijdens een bezichtiging zal de makelaar een nadere toelichting geven op de situatie.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 84 m2
Inhoud : 250 m3
Ligging : Aan vaarwater 


Locatie via Google Maps
Twijnderlaan 142, 1431 DD  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  299.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT