Vier ruime bouwkavels bestemd voor het realiseren van bedrijfsruimte met een bedrijfswoning. Achter deze kavels worden twee nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd met in totaal 28 multi-functionele bedrijfsunits.

De bouwkavels zijn gelegen aan de rand van StarParc in het kantorengebied Schiphol-Rijk, een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De Molenweg ligt parallel aan de Aalsmeerderdijk, op loop/fietsafstand van het centrum van Aalsmeer.

Bestemming
De bestemming van de grond is 'Bedrijf', bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met de categorie 2, de aangewezen gronden met de vermelding 'BW' zijn bestemd voor bedrijfswoningen.

Voorwaarden
- Koopsom te vermeerderen met de btw
- U kiest zelf de architect en de aannemer die uw droomhuis + bedrijfspand mogen realiseren
- Koper is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van benodigde vergunningen (voor eigen rekening en risico)

Ligging en bereikbaarheid
De kavels liggen in de directe nabijheid van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de website connexxion.nl

Naar verwachting zal in 2020 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van Park Schiphol-Rijk (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde 'Knooppunt Zuid' ligt op een steenworp afstand van de bouwkavels. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn.
Nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl

Bouwvorm : N.v.t. 

plattegronden, brochures en overige media
open brochure


Locatie via Google Maps
Molenweg 4 - Kavel B , 1436 BV  Aalsmeerderbrug
KOOPSOM  €  290.225  v.o.n.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT