Aalsmeerderdijk 380-384, Aalsmeerderbrug

Een breed front langs het kanaal, de Ringvaart van Haarlemmermeer. Hier staan nu twee huizen en twee fantastische bedrijfsloodsen, inclusief een kantoorruimte. Uitermate geschikt voor uw bedrijf aan huis, zeker -maar niet perse noodzakelijk- als het water-gerelateerd is. Ook is het mogelijk om het hele perceel te herontwikkelen, bijvoorbeeld zoals ze aan de overkant hebben gedaan. De kade is eigendom, de percelen zijn uitgegeven in recht van opstal maar kunnen eveneens in eigendom worden verkregen c.g. het recht van opstal kan eeuwigdurend worden afgekocht. Meer dan voldoende mogelijkheden dus. Kom vooral een keer kijken en laat u informeren door onze makelaar.

380
Het woonhuis Aalsmeerderdijk 380 is verouderd en verzakt en wordt op dit moment verhuurd.

381
Het woonhuis Aalsmeerderdijk 381 is netjes onderhouden en heeft, globaal, de volgende indeling:
Begane grond: Entree/hal met garderobe en badkamer met ligbad/douche en toilet, lichte L-vormige woonkamer met veel ramen. Leuk uitzicht over de ringvaart van Haarlemmermeer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. Via een kleine bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine bereikt u de sfeervolle patiotuin;
1e Verdieping: Overloop, grote slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde, drie kleinere slaapkamers;
2e Verdieping: Vliering/bergzolder.

382-384
Twee loodsen met een respectievelijke oppervlakte van circa 275 en 470 m². In de grootste loods is een kleine kantoorunit gebouwd.

Het achterterrein is verhard met betonplaten (onderheid) en er is een betonnen keerwand. Bij herontwikkeling van het geheel is het mogelijk hier parkeerplaatsen te realiseren. Bij voortgezet gebruik is het een ideaal opslagterrein.

Bijzonderheden:
-Aan de waterzijde is een elektrische aansluiting van 220/380 volt op de steiger en is er een hydraulische bootlift. Hefcapaciteit 2.500 kg;
-Met de Gemeente Haarlemmermeer is reeds contact geweest over herontwikkeling (woonhuizen);
-De dakbedekking van de loodsen is asbesthoudend. Een kostenraming voor verwijdering is aanwezig.
-Er is sprake van bodemverontreiniging, bij voortgezet gebruik is deze 'geïsoleerd', bij herontwikkeling dient dit gesaneerd te worden, een kostenraming is aanwezig. Op sanering kan subsidie worden verkregen. Meer informatie beschikbaar.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 2124 m2
Gebruiks oppervlakte : 98 m2
Inhoud : 300 m3
Ligging : Aan vaarwater 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Aalsmeerderdijk 380 384, 1436 BJ  Aalsmeerderbrug
VRAAGPRIJS  €  1.350.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT