TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

In Amstelveen, aan de lintbebouwing van de Legmeerdijk, bieden wij deze vrijstaande villa op zo'n 1.100 m² eigen grond aan. De woning beschikt over een vloeroppervlak van ongeveer 275 m² bestaande uit 3 woonlagen: het souterrain, de woonverdieping met terras en een ruime zolder-/slaapverdieping. De royale tuin rondom de woning geeft een fijn gevoel van ruimte en vrijheid. Parkeren is hier ook nooit een probleem; de woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en maar liefst 2 garages.

De woning is uitstekend gelegen in Amstelveen-zuid, net over de grens bij Aalsmeer. Winkelcentra en basisscholen liggen op korte afstand in de wijk Nieuw-Oosteinde of de Westwijk en er zijn toekomstplannen om de achtergelegen gebieden te transformeren naar een fraai sportpark. Uiteraard blijft bewoning in de lintbebouwing gewoon bestaan. Het Stadshart Amstelveen ligt op enkele autominuten afstand en ook Amsterdam is vanaf hier binnen 15 minuten bereikbaar. Kortom, een toplocatie!

Indeling:
Via de oprit, welke gedeeld wordt met de achterburen, bereik je de achterzijde van het perceel waar voldoende ruimte is om te parkeren. Tevens bevindt zich hier een grasveld en een oude kas/schuur voor het opslaan van spullen. De hoofdtuin is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, bestaande uit een groot gazon, bomen en beplanting. De voortuin ligt ver genoeg van de weg af om hier geen overlast van te ondervinden en geeft toch een fijn gevoel van privacy en vrijheid.

Al zal men in de praktijk vaak via de achterzijde binnenkomen, waar je ook de auto parkeert, bevindt de officiële ingang zich op 'dijkniveau' aan de voorzijde. Hier komt men binnen in de hal die toegang biedt naar de 3 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de keuken welke weer toegang biedt tot de bijkeuken en de woonkamer. De woonkamer is lekker licht en ruim doordat het aan 3 kanten ramen heeft en is uitgebouwd met een erker. Het op het zuidoosten gesitueerde terras aan de achterzijde is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de bijkeuken en beschikt over een trap naar beneden, waar we weer op het erf aan de achterzijde uitkomen. Vanaf hier hebben we toegang naar de 2 garages en het souterrain, welk thans in gebruik is als werkplaats/opslag, maar ook vrij eenvoudig getransformeerd kan worden naar woonruimte.

Tenslotte hebben we op de tweede verdieping van deze woning nog een ruime zolder, welke thans bestaat uit twee grote slaapkamers en bergruimte.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 1100 m2
Gebruiks oppervlakte : 156 m2
Inhoud : 820 m3
Soort : Eengezinswoning 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Legmeerdijk 220 A, 1187 NK  Amstelveen
VRAAGPRIJS  €  625.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT