Op jachthaven De Oude Werf, ongeveer halverwege de Uiterweg, ligt een groot aantal arken. De arken worden zowel permanent als recreatief bewoond, dat is afhankelijk van de vergunning. Wij bieden nu een ark te koop aan met een recreatieve vergunning.

De ark is gebouwd in 2005 en heeft een oppervlakte van 123 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Op de bovenste verdieping zijn de entree met toilet en een grote, lichte woonkamer met een open keuken (circa 40 m2). Aan de woonkamer grenst een balkon.

De onderverdieping is de slaapverdieping. In de zomer blijft het er relatief koel omdat deze woonlaag zich deels onder de waterlijn bevindt. Er zijn een technische ruimte met de plek voor de c.v.-ketel, rioolpomp en de aansluiting voor de wasmachine. De badkamer heeft een douchecabine, een wastafel en een tweede toilet en er is een slaapkamer met een kastenwand. Het achterste deel is op dit moment in gebruik als logeer-/werk-/opslagruimte maar kan op allerlei manieren worden ingericht.

De ligplaats wordt verhuurd en bij verkoop is een afdracht van de koopsom verschuldigd aan de jachthaveneigenaar. Meer informatie hierover ontvangt u van ons tijdens een bezichtiging ter plaatse. De huurprijs bedraagt € 310,- per maand. De koper behoeft goedkeuring van de jachthaveneigenaar alvorens de overdracht te kunnen laten plaatsvinden. Over de aankoop van een woonark is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aalsmeer is een gezellig dorp midden in de Randstad. Het unieke recreatiegebied de Westeinder Plassen is een verborgen parel, hoewel de naam 'Lake Amsterdam' steeds vaker valt. Met haar vele jachthavens en horecavoorzieningen rondom het water is Aalsmeer een prachtig gebied om te recreeren. En wat is er dan mooier om een eigen, luxe woning te bezitten midden in dit gebied! De ark mag 180 dagen per jaar bewoond worden waarvan maximaal 120 aansluitend en de jachthaveneigenaar staat verhuur ook toe. Dat maakt het nog een interessant beleggingsobject ook.

Het centrum van Amsterdam ligt op 20 autominuten. Uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. De openbaar vervoerverbindingen naar Aalsmeer zijn prima, maar er rijdt geen bus over de Uiterweg. De wandeling van de bushalte naar de ark zal ongeveer een minuut of 15 in beslag nemen. NS-stations op Schiphol en Hoofddorp, beide in 15 minuten met de bus bereikbaar.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 1 m2
Gebruiks oppervlakte : 123 m2
Inhoud : 369 m3
Ligging : Aan vaarwater 
Soort : Woonboot 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Uiterweg 127 WS5, 1431 AD  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  159.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT