Moderne eengezinshoekwoning met grote garage op super goede locatie in Nieuw Oosteinde in Aalsmeer, op enkele fietsminuten afstand van Amstelveen-Westwijk. De woning is uitstekend onderhouden, heeft een prima woonoppervlakte en de verdiepingshoogte is met bijna 3,20 meter fantastisch.

De grote woonkamer heeft een massief eiken vloer en is tuingericht. Met dit heerlijke weer geven de openslaande deuren de mogelijkheid om de tuin bij de woning te trekken. Achter in de tuin staat een onderheide, grote garage van 7,16 x 3,24 met twee praktische bergzolders. Aan de tuinzijde van de garage is een sfeervolle veranda gemaakt. De moderne open keuken ligt aan de voorzijde (straatzijde) van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur en een kookeiland.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De masterbedroom ligt aan de voorzijde van de woning en is verdeeld in een slaap- en kleedkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, grote wastafel in een meubel en een 2e toilet.

Op de overloop van de tweede verdieping, tot slot, zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en hier hangt ook de c.v.ketel. Vanaf deze overloop zijn een grote vierde slaapkamer bereikbaar alsmede het leuke dakterras aan de achterzijde van de woning met een leuk uitzicht over de inmiddels fraaie, groene wijk.

Nieuw Oosteinde is een nieuwe wijk in Aalsmeer, ten zuiden van Amstelveen en grenzend aan Amstelveen-Westwijk. De bewoners zijn veelal Amstelveen-georiƫnteerd. Geen wonder, op slechts enkele fietsminuten afstand ligt de gemeentegrens. In Amstelveen zijn alle denkbare middelbare scholen. In Nieuw Oosteinde zelf is een grote z.g. 'brede school' voor het basisonderwijs en is een uitgebreid winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en zelfs meer dan dat. Het Amsterdamse Bos ligt eveneens op fietsafstand. Aalsmeer is bekend om haar verborgen parel: Het unieke natuur- en recreatiegebied Westeinderplassen. Met vele jachthavens en horecagelegenheden een unieke plek in de Randstad. Vanaf de Vlinderweg rijdt u binnen een kwartier naar de Zuidas, binnen een half uur naar het centrum van Amsterdam en alle uitvalswegen maar ook Luchthaven Schiphol zijn eenvoudig te bereiken.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 181 m2
Gebruiks oppervlakte : 155 m2
Inhoud : 496 m3
Ligging : In woonwijk 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Hoekwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Vlinderweg 240, 1432 MX  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  545.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT