Het Ketelhuis vormt een markante plek in het centrum van Aalsmeer en verwijst naar het rijke agrarische verleden van het dorp. De hoge schoorsteen verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en is monumentaal. Het ketelhuis zelf is herbouwd tot een moderne, comfortabele, luxe woning en heeft geen monumentenstatus. Een unieke woning op een prima plek. Op loopafstand van winkels, lagere scholen en jachthaven.

Begane grond:
Ruime entree/hal, moderne woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur met openslaande deuren naar de fraai aangelegde tuin, bijkeuken annex achterentree, sfeervolle woonkamer met aan alle zijden ramen en openslaande deuren naar de tuin. Een mooie lichte ruimte die naar believen met schuifdeuren kan worden afgesloten van de tv-kamer en de woonkeuken.

Kelder:
Onder de woning bevindt zich een grote kelder met stahoogte. Op dit moment in gebruik als werkkamer/chillruimte en opslagruimte.

Verdieping:
Overloop waar de masterbedroom met eigen badkamer volledig kan worden afgesloten van de andere drie kamers die ook hun eigen badkamer hebben.

Zolder:
Bereikbaar met een vaste trap met nog een zee aan bergruimte en een kamer.

Aan de voorzijde van de woning is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De tuin ligt op het zuid/oosten en zuid/westen en is fijn besloten. De wijk biedt alle voordelen van rustig wonen met alle voorzieningen op loopafstand.

Aalsmeer is een gemeente met ruim 30.000 inwoners onder de rook van Amsterdam. Uitstekend bereikbaar op korte afstand van Luchthaven Schiphol en uitvalswegen. Het centrum van Amsterdam is binnen 20 autominuten bereikbaar. Er zijn goede openbaar vervoerverbindingen naar Schiphol, Hoofddorp/Haarlem, Amstelveen/Amsterdam, Alphen/Leiden en Uithoorn/Utrecht. De Westeinderplassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Er is een rijk verenigingsleven, vele sportaccommodaties, jachthavens enzovoort. Aalsmeer is een prachtig alternatief voor wonen in de directe nabijheid van Amsterdam met de plezierige kanten van het wonen in een dorp.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Gebruiks oppervlakte : 84 m2
Inhoud : 250 m3
Ligging : Aan vaarwater 


Locatie via Google Maps
Twijnderlaan 142, 1431 DD  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  299.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT