Onder architectuur gebouwd vrijstaand woonhuis met boothuis met chill-zolder en garage met bergzolder op unieke locatie in hartje centrum van Aalsmeer. De woning ligt direct aan de 'Brandewijnsloot' en heeft een geweldige veranda op het zuid/westen met prachtig vrij uitzicht over het water naar een historische boerderij. Het boothuis meet 8.50 x 5.00 (uitwendig).

De indeling is, globaal, als volgt:
Begane grond:
Entree/hal met toegang tot toiletgelegenheid met met douche en een flinke kelder. Lichte L-vormige woonkamer met zitkamer aan de levendige straatzijde en zicht over de Uiterweg en Brandewijnsloot. Fijne veranda aan dezelfde Brandewijnsloot en prima woonkeuken aan de tuinzijde van de woning. Bijkeuken annex achterentree met aansluitingen wasmachine en droger;

1e Verdieping:
Overloop, twee kamers voorzijde, royale badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, drie slaapkamers achterzijde;

2e Verdieping:
Bergzolder, bereikbaar met een losse trap.

De woning is bijzonder gunstig gelegen op loopafstand van alle denkbare voorzieningen in het centrum van Aalsmeer. Aan de voorzijde op de oprit voor de garage is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's, aan de achterzijde is een eigen parkeerplek bereikbaar via het met een slagboom afgesloten parkeerterrein van de Kreikeflat.

Aalsmeer is gunstig gelegen ten opzichte van de grote steden in de Randstad. Het centrum van zowel Amsterdam als Haarlem is binnen 30 autominuten bereikbaar. Schiphol binnen een kwartier met het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Schiphol-Rijk ligt om de hoek. Aalsmeer kent een grote verscheidenheid aan winkels en horeca-gelegenheden en scholen tot en met VMBO-niveau. Voor overige middelbare scholen liggen Amstelveen, Uithoorn en Hoofddorp op fietsafstand. Aalsmeer heeft een rijk verenigingsleven en het prachtige natuur- en recreatiegebied 'Westeinder Plassen' met vele jachthavens maken het wonen in Aalsmeer uniek. Het boothuis is een luxe toevoeging om de Westeinder elk moment van de dag te kunnen ervaren.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 608 m2
Gebruiks oppervlakte : 165 m2
Inhoud : 600 m3
Ligging : Aan vaarwater 
Soort : Villa 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure open brochure


Locatie via Google Maps
Uiterweg 24, 1431 AN  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  1.300.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT