Net over de brug over de Ringvaart, op loopafstand van het centrum van Aalsmeer, wordt deze karakteristieke dijkwoning te koop aangeboden. Met een ligplaats voor een boot voor de deur, parkeren in garage en op eigen terrein achterom, via de Molenweg of gewoon voor de deur aan de dijk. De woning heeft een extra uitbouw aan de achterzijde waardoor de woning in tweeën kan worden bewoond of deels ingericht kan worden als bijvoorbeeld Bed & Breakfast, kortom: Mogelijkheden te over!

Begane grond:
Entree/hal met daaraan de L-vormige woonkamer. Wat opvalt in de woonkamer zijn de 4 grote ramen die de gehele breedte van de woonkamer in beslag nemen. De woonkamer heeft ook gelijk een open doorgang naar de woonkeuken toe. De keuken zelf is voorzien van een 4-pits gasfornuis en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot een royaal en deels overdekt terras op het zuid/westen. De badkamer is in 2012 aangepast en bevindt zich ook op de begane grond. Deze is uitgerust met een inloopdouche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. In de binnenhal is nog een compacte kelder, bruikbaar als opbergmogelijkheid.

Eerste verdieping:
Via de trap in de binnenhal is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Aan weerszijden van de overloop zitten de 2 slaapkamers van de bovenverdieping en een extra toilet. Door de diverse inbouwkasten in de schuine daken van de verdieping, is deze ruimte optimaal benut. Midden op de overloop geeft de vlizotrap nog toegang tot de grote berging die de gehele lengte van de woning in beslag neemt.

Extra woonruimte:
In 1972 is er aan de achterzijde van de woning een extra woonruimte aangebouwd. Deze woonruimte is via een aparte deur via het terras te betreden, maar er is ook een deur vanuit de eerder genoemde keuken welke de 2 woningen met elkaar verbindt. Hier bevindt zich een lichte woonkamer met open keuken en deze woonunit heeft een eigen douche en toilet. Via een spiltrap in de binnenhal is de verdieping boven deze woning bereikbaar. Hier zijn een kleine hal met een tweede toilet en toegang tot het dakterras. Er bevindt zich een grote (slaap)kamer onder de schuine kap met dakramen.

Omgeving:
Aalsmeerderdijk 333 ligt in Aalsmeerderbrug, nabij Schiphol en diverse uitvalswegen. De A4/A5, Ring A10 en A9 zijn eenvoudig bereikbaar. Amsterdam-Centrum is binnen 20 minuten aan te rijden, goede openbaar vervoer voorzieningen zijn nabij en ook Hoofddorp en Amstelveen liggen in de buurt. Dit maakt Aalsmeerderbrug een prima alternatief voor wonen buiten de ring. Geluidsoverlast van Schiphol is beperkt door gunstige ligging ten opzichte van de start- en landingsbanen. Via de direct voor de woning gelegen Ringvaart vaar je rechtstreeks naar Amsterdam maar ook naar bijvoorbeeld de Kaag. Aalsmeer met de Westeinderplassen maar ook alle voorzieningen op gebied van winkels, horeca, sport en cultuur ligt aan de overkant van het water, aan de andere kant van de brug. De supermarkt is binnen 5 minuten met de boot bereikbaar.

Wat verder goed is om te weten;
- Onder de woning aan de achterzijde ligt de garage in het souterrain en zijn er nog twee schuren. Respectievelijk 21, 12 en 7 m². De tuin onder aan de dijk heeft een oppervlakte van zo’n 120 m²
- Voor de woning is een steiger welke gebruikt kan worden voor het aanleggen van een boot
- De grond onder de woning is uitgegeven in recht van opstal, meer informatie over te betalen canon/retributie of afkoop van dit recht van opstal krijgt u van de makelaar tijdens de bezichtiging van de woning.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 366 m2
Gebruiks oppervlakte : 149 m2
Inhoud : 447 m3
Soort : Eengezinswoning 
Type : Vrijstaande woning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Aalsmeerderdijk 333, 1436 BG  Aalsmeerderbrug
VRAAGPRIJS  €  425.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT