TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Karakteristieke maar ook moderne woning in autoluwe straat op loopafstand van de Westeinderplassen. Centraal gelegen tussen de Hornmeer en Stommeer op loop- en/of fietsafstand van het strandje van de Westeinderplassen of het winkelgebied van de Zijdstraat en Ophelialaan. Aan de achterzijde nodigen vier grote openslaande deuren je uit om naar binnen te komen. Te mooi weer om naar binnen te gaan? De diepe tuin bevat een zithoek omringd door groen, wat een sprookjesachtig effect geeft.

Begane grond:
Er is een officiële entree aan de voorzijde maar volgens goed Aalsmeers gebruik lopen we achterom. Via de achtertuin kom je binnen in de grote en gezellige keuken met een goede eethoek. De keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, een 4-pits gasfornuis en dubbele wasbak. De stenen vloer geeft samen met de houten afwerking van de keuken een gezellige en warme sfeer. De keuken geeft ook toegang tot de badkamer waar een ruim ligbad, het toilet en een wastafel zijn. Vanuit de keuken stappen we de woonkamer in. Een mooie en ruime kamer met aan ruimte geen gebrek. Over de gehele begane grond zijn de steunbalken aan het plafond zichtbaar waardoor de woning zeer authentiek aanvoelt en waarvan de uitstraling hoe dan ook bijzonder sfeervol is. Via de hal met de voordeur bereiken we via de trap de bovenverdieping;

1e verdieping:
De trap sluit aan op de overloop welke op dit moment ook dient als werkkamer. Dankzij het dakraam is er veel natuurlijke lichtinval. De overloop is voorzien van inbouwkasten. Aan de voorzijde van het huis liggen twee slaapkamers waarvan er ook één is uitgerust met een dakkapel over de volledige breedte van de kamer. In deze kamer biedt een vlizotrap ook toegang tot de extra vliering. De andere slaapkamer ligt deels onder een schuin dak. Aan de achterzijde van de woning is de ''master-bedroom''.

Aalsmeer is gunstig gelegen ten opzichte van de steden Amsterdam en Haarlem. Uitvalswegen A4, A5, A9 en A2 zijn eenvoudig bereikbaar. Het busstation ligt op loopafstand maar er is sprake van dat het wordt verplaatst naar het kruispunt met de N196. Busverbindingen in Aalsmeer bereiken de hele Randstad. Schiphol ligt op 15 autominuten. Het centrum van Amsterdam op 20 autominuten. Aalsmeer heeft alle voordelen van grootstedelijk wonen maar het dorp zelf kent een rijk verenigingsleven, heeft alle denkbare sportvoorzieningen, restaurants en kroegen, een actief cultureel leven en, last but not least, de Westeinderplassen als uniek natuur- en recreatiegebied met een groot aantal jachthavens en een heus strand in de buurt van de watertoren. Vlak bij deze woning.

Bijzonderheden:
-De woning ligt aan de parallelweg van de Zwarteweg waardoor er voor de deur beperkt verkeer is, ideaal voor spelende kinderen.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 325 m2
Gebruiks oppervlakte : 107 m2
Inhoud : 320 m3
Ligging : Beschutte ligging 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Hoekwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Zwarteweg 19, 1431 VH  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  495.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT