TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Sfeervolle eengezinswoning in een wel heel fijne straat in Aalsmeer-Oost, vlak bij Nieuw Oosteinde. De straat is breed, groen en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Winkels en een brede school op korte afstand in Nieuw Oosteinde. Voor kinderen is er een speelplaatsje om de hoek.

De indeling van de woning is, globaal, als volgt:
Entree/hal met toilet, sfeervolle woonkamer met half open keuken en toegang tot bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger. Toegang tot diepe tuin, grenzend aan sierwater. In de tuin zijn een extra (fietsen)berging en een leuk tuinhuis.

Op de verdieping zijn twee grote en een kleinere slaapkamer en de badkamer, gelegen aan de achterzijde, heeft een douche, wastafel in meubel en 2e toilet.

De zolder is met een vaste trap bereikbaar en hier bevinden zich de c.v.ketel in een aparte ruimte en is een vierde, grote slaapkamer. Nu voorzien van een dakraam maar eenvoudig te vergroten met dakkapellen aan desgewenst beide zijden van het dak.

De woning is voorzien van dubbele beglazing in deels kunststof en deels houten kozijnen.

Aalsmeer is een heerlijk dorp om te wonen. Veel groen, een echt dorps karakter maar toch midden in de Randstad en op korte afstand van de grote steden: Het centrum van Amsterdam is met de auto binnen een half uur bereikbaar en zelfs op de fiets is het goed te doen. De route door het Amsterdamse Bos is verrassend leuk. De Zuid-as ligt op korte afstand en het openbaar vervoer is prima geregeld. Aalsmeer-Oost en de hieraan grenzende wijk Nieuw Oosteinde liggen tegen Amstelveen aan. Daarom zijn de bewoners van dit deel van Aalsmeer veelal Amstelveen/Amsterdam georienteerd. Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek voor recreatie maar in Aalsmeer zelf is ook van alles te doen. Neem alleen al het unieke natuur- en recreatiegebied de Westeinder Plassen met horecagelegenheden, een strand en een keur aan jachthavens.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 178 m2
Gebruiks oppervlakte : 119 m2
Inhoud : 360 m3
Ligging : In woonwijk 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Tussenwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure open brochure


Locatie via Google Maps
Christinastraat 15, 1432 HN  Aalsmeer
VRAAGPRIJS  €  350.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT