Uitstekend onderhouden eengezinswoning, lekker ruim opgezet met een grote tuin op het zuid/oosten. De ligging in de Hornmeer is uniek. De lanen zijn breed en het vrije uitzicht over groen is fantastisch.

De indeling van de woning is, globaal, als volgt:
Entree/hal met aan de ene zijde een toegang tot een grote bijkeuken/berging waaraan nog een schuur is gebouwd. De hal leidt de andere kant naar de L-vormige woonkamer. De zitkamer is tuingericht en biedt optimale privacy. De keuken, voorzien van inbouwapparatuur, bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers, een kleinere kamer -thans in gebruik als kleedkamer- en een functionele badkamer met douchecabine, wastafel en een tweede toilet.

Een vaste trap leidt naar de zolder met de aansluiting voor de wasmachine en een grote slaapkamer met een dakkapel over bijna de gehele breedte van de kamer aan de achterzijde en een dakraam aan de voorzijde.

De Hornmeer werd eind jaren zestig/begin jaren zeventig gebouwd en is altijd een gewilde plek geweest om te wonen. Er zijn scholen, een kinderboerderij, midgetgolfbaan, voetbalvelden, een sportschool, tennisbanen en een groot zwembad. Er is een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen maar het winkelcentrum in het centrum en in Aalmseer-Zuid/Ophlialaan zijn op fietsafstand makkelijk bereikbaar. Op loopafstand van de woning bevindt zicht het unieke natuur- en recreatiegebied de Westeinder Plassen. Hier is een heus strand gerealiseerd. Langs de Westeinder bevinden zich diverse jachthavens en horecagelegenheden. Aalsmeer is gunstig gelegen op korte afstand van de grote steden. Makkelijk bereikbaar vanwege de ligging bij uitvalswegen. In dit dorp met ruim 30.000 inwoners heerst een actief verenigings- en cultureel leven, wordt er veel gesport en is er elk weekend wel iets te doen.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 350 m2
Gebruiks oppervlakte : 175 m2
Inhoud : 580 m3
Ligging : Aan vaarwater 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 


Locatie via Google Maps
Dorpsstraat 64 *, 1431 CE  Aalsmeer
HUURPRIJS  €  2.500  per maand
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT