Uitstekend onderhouden, ruime twee-onder-een-kap woning met verrassend veel opbergruimte, een fijne tuin en drie flinke schuren met een totale oppervlakte van ruim 45 m²! De voormalige garage is verbouwd en uitgebouwd en hier bevinden zich nu een bijkeuken en een luxe keuken. De woning biedt vrij uitzicht aan de voorzijde, ligt achter de kerk en het dorpshuis en op loopafstand van de scholen en het winkelcentrum. Aan de achterzijde optimale privacy. Op de bovenverdieping is de woning ook vergroot ten opzichte van het originele ontwerp.

Begane grond:
Entree/hal, sfeervolle woonkamer met zitkamer aan de voorzijde met gashaard en zit/eetkamer aan de tuinzijde met grote schuifpui. Nette en complete keuken voorzien van inbouwapparatuur, 2 bijkeukens aan de voorzijde van de woning, wasruimte en drie schuren welke buitenom bereikbaar zijn. De woonkamer heeft een parketvloer en daar waar een stenen vloer ligt, is vloerverwarming aangebracht. Zowel het terras als de oprit zijn onderheid en er is een carport. De zeer grote terrasoverkapping is luxe en werkt automatisch met een afstandsbediening. Verder heeft het huis automatische zonweringen, dubbel glas en een alarminstallatie.

1e Verdieping:
Via een fraaie, brede trap bereikt u de 1e verdieping. De grote badkamer bevindt zich boven de uitbouw en is voorzien van een stoomcabine, jacuzzi en twee wastafels. Aan de voorzijde is een functionele 'strijkkamer' gesitueerd en er is verrassend veel bergruimte in het hele huis aanwezig. Aan de achterzijde bevindt zich een royale slaapkamer en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een eigen kleedkamer.

2e Verdieping:
Op de zolder is een lekker grote zolderkamer met een dakkapel en een wastafel. Hier treft u ook de technische installatie (c.v.ketel Nefit Excellent met 40 liter tapboiler en mechanisch ventilatiesysteem).

Kudelstaart is een dorp in de Gemeente Aalsmeer met een heel eigen karakter. Een rijk verenigingsleven, een eigen winkelcentrum en diverse horecagelegenheden. Kudelstaart ligt, net als Aalsmeer, aan de Westeinder Plassen. Er is een grote jachthaven en vanaf de loswal aan de Herenweg kan gezwommen worden. De centrale ligging in de Randstad maakt Kudelstaart goed bereikbaar. De A4 is zowel via Aalsmeer als via Leimuiden eenvoudig aan te rijden. Kudelstaart heeft lagere scholen en kinderopvang. Voor middelbaar onderwijs fietsen de kinderen naar Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn of Hoofddorp. Overigens gaan er ook bussen die kant op. In Aalsmeer is een groot busstation. Het centrum van Amsterdam is met een half uurtje bereikbaar per auto. Kudelstaart is een groene gemeente grenzend aan het Groene Hart van de Randstad met veel vrij liggende fietsbanen. En als het vriest bouwen ze de skeelerbaan om tot ijsbaan.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 319 m2
Gebruiks oppervlakte : 206 m2
Inhoud : 618 m3
Ligging : In woonwijk 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure open brochure


Locatie via Google Maps
Einsteinstraat 10, 1433 BE  Kudelstaart
VRAAGPRIJS  €  495.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT