Verhuur in het kader van de LEEGSTANDWET.

Deze woning ligt in het centrum van Aalsmeer en heeft ligplaats voor 1 a 2 boten in de achtertuin, is gebouwd in 2006 en is netjes onderhouden. De naastgelegen oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Een helft van een dubbel woonhuis op 350 m² eigen grond. De indeling is, globaal, als volgt:

Royale entree/hal met toilet voorzien van urinoir, grote L-vormige woonkamer met gashaard en open keuken met kookeiland/eetbar en inbouwapparatuur waar onder een vaatwasser, koelkast, oven, magnetron en wijnkoelkast. De tuin ligt op het zuid/oosten, er staat een houten schuur en er is een aanlegplaats voor een boot met vaarverbinding naar de Ringvaart, onder de Barende Brug/Dorpsstraat door.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan de masterbedroom toegang geeft tot het terras en de andere kamer een vast bed heeft. De kamer aan de voorzijde heeft ook een vast bed. De badkamer heeft een inloopdouche met sunshower, ligbad, wastafel en 2e toilet.

Op de tweede verdieping biedt de overloop toegang tot de ruimte waar zich de c.v.-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden. De grote zolderkamer heeft een dakraam aan de achterzijde en een vliering.

Aalsmeer is een prima alternatief voor wonen in de Metropoolregio Amsterdam. Binnen 20 minuten is het centrum van de stad met de auto bereikbaar. Op vijf wandelminuten van de woning ligt de bushalte met verbindingen naar Schiphol, Hoofddorp/Haarlem en Uithoorn/Utrecht. Op Schiphol en in Hoofddorp zijn NS-stations. Aalsmeer is een gemeente met 30.000 inwoners. Er is een ruim aanbod aan winkels, een rijk verenigingsleven en ook aan kunst en cultuur wordt een boel aandacht besteedt. De Westeinderplassen vormen een uniek natuur- en recreatiegebied. Er zijn veel jachthavens en ook aan horecagelegenheden is geen gebrek.

Bijzonderheden:
- Huurovereenkomst model Leegstand, tijdelijke huur voor tenminste 6 maanden, bij verkoop van de woning zegt de verhuurder de huur op met een opzegtermijn van drie maanden
- Tijdens de huurperiode, kunnen er eventuele bezichtigingen worden ingepland. Deze worden door de makelaar tijdig aangekondigd
- Huurprijs is exclusief het gebruik van gas, water, elektra, televisie en/of internet
- Waarborgsom: gelijk aan 2 maanden huur
- Woning is voorzien van zowel meubilair als stoffering
- Per direct beschikbaar
- Kandidaat-huurders worden getoetst op identiteit en solvabiliteit. Verhuurder heeft het recht om huurder af te wijzen op basis van de uitkomst van deze toetsing

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 350 m2
Gebruiks oppervlakte : 175 m2
Inhoud : 580 m3
Ligging : Aan vaarwater 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond  


Locatie via Google Maps
Dorpsstraat 64 *, 1431 CE  Aalsmeer
HUURPRIJS  €  3.000  per maand
HUURWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT