TOON DETAILS
verkocht onder voorbehoud

Gemoderniseerde helft van een dubbel woonhuis met een garage op een centrale locatie in Kudelstaart. Op slechts een aantal minuten lopen van onder andere het winkelcentrum, diverse basisscholen, horecagelegenheden en het Dorpshuis. De woning is een paar jaar geleden flink onder handen genomen en vrijwel helemaal gemoderniseerd en professioneel geschilderd. Op het perceel is naast de riante achtertuin ook de mogelijkheid meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

BEGANE GROND
Entree/hal met de meterkast en een toilet. De woonkamer heeft ramen aan drie zijden. Tijdens de renovatie is de muur tussen de keuken en woonkamer verwijderd en is er een nieuwe keuken geplaatst. Deze is voorzien van een groot 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en magnetron. Door een aanbouw is de woning aan de achterzijde verbonden met de voormalige schuur. De schuur is hierdoor getransformeerd tot bijkeuken waar de aansluitingen voor de wasmachine en de droger zijn en de c.v.-ketel hangt.

EERSTE VERDIEPING
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Twee van de drie slaapkamers hebben extra opbergruimte middels een inbouwkast. De recent gemoderniseerde badkamer heeft vloerverwarming en is uitgerust met een wastafelmeubel, een 2e toilet en een inloopdouche.

ZOLDER
De zolder heeft een overloop en hier is de vierde slaapkamer. Er is veel bergruimte in de schuine delen onder het dak. De slaapkamer is aan de achterzijde voorzien van een dakkapel.

DE TUIN
De achtertuin is gericht op het zuidwesten en heeft hierdoor een goede zonligging. Het is een diepe tuin met 2 terrassen en aan de zijkant van de woning is er meer dan genoeg parkeermogelijkheid op eigen terrein.

LOCATIE
Kudelstaart is een dorp in de Gemeente Aalsmeer met een heel eigen karakter. Een rijk verenigingsleven, een eigen winkelcentrum veel sportfaciliteiten en diverse horecagelegenheden. Kudelstaart ligt, net als Aalsmeer, aan de Westeinder Plassen. Er is een grote jachthaven en vanaf de loswal aan de Herenweg kan gezwommen worden. De centrale ligging in de Randstad maakt Kudelstaart goed bereikbaar. De A4 is zowel via Aalsmeer als via Leimuiden eenvoudig aan te rijden. Kudelstaart heeft lagere scholen en kinderopvang. Voor middelbaar onderwijs fietsen de kinderen naar Aalsmeer, Amstelveen, Uithoorn of Hoofddorp. Overigens gaan er ook bussen die kant op. In Aalsmeer is een groot busstation. Het centrum van Amsterdam is met een half uurtje bereikbaar per auto. Kudelstaart is een groene gemeente grenzend aan het Groene Hart van de Randstad met veel vrij liggende fietspaden. In februari wordt Kudelstaart ‘Poelgilderdam’. En als het vriest bouwen ze de skeelerbaan om tot ijsbaan.

Bouwvorm : Bestaande bouw 
Perceel oppervlakte : 413 m2
Gebruiks oppervlakte : 118 m2
Inhoud : 295 m3
Ligging : In woonwijk 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 

plattegronden, brochures en overige media
open plattegrond   open brochure


Locatie via Google Maps
Madame Curiestraat 32, 1433 AB  Kudelstaart
VRAAGPRIJS  €  395.000  k.k.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT