Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Op deze plek realiseert Timpaan, in samenwerking met NOAHH architecten, de meest innovatieve woningen van de gemeente Uithoorn en omgeving.

Op twee verschillende grote en groene "hofjes" worden in totaal 20 bijzondere woningen gerealiseerd. De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een priv├ętuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

Bouwnummer BM4 op kavel B)

Deze tussenwoning op kavel B heeft een woonoppervlak van 124 m2. Op de begane grond kun je genieten van een royale tuingerichte woonkamer met standaard dubbele openslaande deuren waarmee je de tuin echt bij je woonkamer betrekt. De woonkeuken kijkt uit op het gezellige erf aan de voorzijde en deze woning heeft een achtertuin, die aan het water grenst, op het noordoosten. Het toilet op de eerste verdieping is separaat van de badkamer en als extra vind je op de etage, naast de 2 slaapkamers, een aparte bergruimte die prima te gebruiken is kledingruimte. Op de 2e verdieping vind je de technische ruimte voor het ventilatiesysteem en op de begane grond bevindt zich een ruime inpandige berging/bijkeuken met een opstelplaats voor je wasmachine en droger.

Bouwvorm : Nieuwbouw 
Perceel oppervlakte : 135 m2
Gebruiks oppervlakte : 124 m2
Inhoud : 440 m3
Ligging : Landelijk gelegen 
Soort : Eengezinswoning 
Type : Tussenwoning 


Locatie via Google Maps
Bisschopshof 8, 1424 PK  De Kwakel
KOOPSOM  €  410.000  v.o.n.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT