Innovatief en duurzaam wonen aan de rand van Uithoorn en de Kwakel in een groene omgeving met prachtig uitzicht? Dat kan in De Kleine Weelde; een groene enclave tussen de Vuurlijn en de Iepenlaan aan de westzijde van Uithoorn/de Kwakel. Op deze plek realiseert Timpaan, in samenwerking met NOAHH architecten, de meest innovatieve woningen van de gemeente Uithoorn en omgeving. Op twee verschillende grote en groene "hofjes" worden in totaal 20 bijzondere woningen gerealiseerd.

De woningen worden in groepjes gebouwd rondom een gezamenlijke binnenplaats die doet denken aan een boerenerf. Je beschikt samen over meer dan 1.200 m2 groen rondom de woningen. Daarnaast heb je gewoon een priv├ętuin aan de achterzijde van de woning. In De Kleine Weelde draait alles om gezond wonen in de groene ruimte en om bijzondere architectuur met een eigentijdse uitstraling.

Bouwnummer AL7 van kavel A:

Deze royale 2/1-kapwoning beschikt over een fijne woonkamer met zowel dubbele openslaande deuren in de achter- als in de zijgevel. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. Deze woning beschikt daarnaast op de begane grond over een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (resp. 10, 16 en 23 m2) en een praktische berging. Op de 2e verdieping is een ruime zolder met vele gebruiksmogelijkheden.

Heb je interesse? neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak zodat wij je kunnen informeren over alle ins en outs van dit leuke project.

Bouwvorm : Nieuwbouw 
Perceel oppervlakte : 285 m2
Gebruiks oppervlakte : 140 m2
Inhoud : 500 m3
Ligging : Landelijk gelegen 
Soort : Eengezinswoning 
Type : 2-onder-1-kapwoning 


Locatie via Google Maps
Gravenhof 1, 1424 PJ  De Kwakel
KOOPSOM  €  487.500  v.o.n.
KOOPWONING
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT