neem je eigen makelaar mee

Eveleens Makelaars is gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.

Bij het kopen van een huis zijn enorme bedragen gemoeid. Dan is het wel zo verstandig om je te laten bijstaan door een ter zake deskundige die het klappen van de zweep kent, bedreven is in het voeren van onderhandelingen, bekend is met het huis, de omgeving en natuurlijk alle procedures rondom het kopen van een huis. Iemand die aan uw kant staat: Uw eigen aankoopmakelaar.

Voor de verkoop is het vaak zo dat een eigenaar een makelaar inschakelt om alles te regelen. Er komt nogal wat bij kijken om de woning op zo’n manier aan te bieden dat de beste koper wordt gevonden. Dat is precies waar de makelaar voor is opgeleid en een jarenlange ervaring voor inbrengt. Dit zet u, als koper, direct op een achterstand. U heeft immers te maken met een professionele partij en deze staat aan de kant van de verkoper. Natuurlijk is deze makelaar heel aardig en voorkomend en zal hij of zij al uw vragen beantwoorden, maar het doel van deze makelaar is duidelijk: De beste prijs en de beste condities voor zijn opdrachtgever. En niet die van u.

Als u als koper tijd, geld en zorgen wilt besparen, huur dan uw eigen ervaren adviseur in. Iemand die aan uw kant staat. Natuurlijk, dat kost geld, maar uw eigen makelaar betaalt zich dubbel en dwars terug. Door u als eerste te informeren over de nieuwe objecten, meestal nog voor dat ze op funda staan, door u te begeleiden bij bezichtigingen en u te informeren over de voor- en nadelen van deze specifieke woning, door zijn kennis van de markt, zijn bouwkundige inzicht, door tijdens de onderhandelingen een scherpere koopsom te bedingen dan u zelf had kunnen doen, door alle administratieve en juridische documenten voor u te regelen en controleren, door u in contact te brengen met de nodige andere partijen als bijvoorbeeld een betrouwbare hypotheekadviseur of een bouwkundige, kortom: Door u te begeleiden in het gehele aankoopproces. De kennis en ervaring die Eveleens Makelaars als aankoopmakelaar voor u inzet, bespaart u tijd, geld en zorgen.

WAT REGELT MIJN AANKOOPMAKELAAR
  • Begeleiding (evt alleen tweede) bezichtigingen
  • In nauw overleg voeren van onderhandelingen
  • Vastleggen gemaakte afspraken
  • Vastleggen ontbindende voorwaarden
  • Bouwkundige aankoopkeuring
  • Bespreken/toelichten koopovereenkomst
  • Bewaking data ontbindende voorwaarden
  • Controle stukken notaris
  • Begeleiding voorinspectie
  • Begeleiding ondertekening akte van levering

€ 2.950,-   Inclusief 21% btw
bij aankoopbegeleiding bij een normaal, courant object. Overig op aanvraag.

Meer lezen over het kopen van een woning? 
Kijk ook eens op de site van de Nederlandse Cooperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM ua (afgekort: NVM)

Ja, ik wil een aankoopopdracht