Nieuws
MEEDOEN MET DE NVM OPEN HUIZEN DAG 6 OKTOBER?
Tijdens de NVM Open Huizen Dag kunnen kandidaat-kopers heel veel huizen in hele korte tijd bekijken. Kopers ervaren dit als 'laagdrempelig'. Ze hoeven niet voor elke huis een andere makelaar te bellen voor een afspraak op een vast tijdstip. Wilt u meedoen met de NVM Open Huizen Dag op 6 oktober aanstaande? Dat kan! Bel voor een afspraak met een van onze makelaars. Wij zijn u graag van dienst.

EEN HUIS KOPEN TIJDENS DE NVM OPEN HUIZEN DAG?
Bij het kopen van een huis komt veel emotie kijken. Terwijl in de beoordeling van de waarde, de onderhandelingen en het administratief/juridische afwikkelen van de transactie juist ratio vereist is. Voor de NVM Open Huizen Dag 2018 hanteren wij een speciaal aankooptarief. Neem contact met ons op voor meer informatie. Huis kopen? Neem je eigen makelaar mee! 0297-344 444

WAT IS MIJN HUIS WAARD?
Is dit de juiste tijd om een huis te verkopen? En iets anders terug te kopen? Of kan ik beter verbouwen en blijven zitten. Maar waar begin ik dan? En als ik toch wil verkopen. Moet ik eerst verkopen en dan kopen of juist andersom? En als ik wil gaan huren? Maak een afspraak met een van onze ter zake kundige makelaars. We leggen u de huidige marktsituatie uit en geven u gratis een marktwaarde-indicatie van uw huidige woning. Dan is uw beslissing in ieder geval gefundeerd op juiste uitgangspunten!

LAATSTE FASE DORPSHAVEN ZUID - NIEUWBOUW
Alle woningen in het project Dorpshaven zijn verkocht. Bent u op zoek naar een woning in Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel of omgeving? Loop eens binnen en laat u informeren over bestaande koopwoningen, bijna nieuwe woningen en nieuwbouwplannen-in-ontwikkeling. Wij zijn u graag van dienst.

ZOEKT U EEN HUIS?
VOLG ONS OP TWITTER EN FACEBOOK
Als wij een nieuwe woning op de markt aanbieden wordt deze eerst gepubliceerd op een speciale site voor alle NVMmakelaars, op twitter, facebook en onze eigen site. Pas na een paar dagen plaatsen we de woning ook op funda. Zoekt u iets bijzonders en wilt u niets missen? Rechtsonder op deze pagina ziet u de linkjes naar onze twitter- en facebookaccounts. Volg ons op twitter en/of 'like' onze pagina op facebook, dan wordt u altijd als een van de eersten geïnformeerd. Of meld u aan als woningzoeker bij ons op kantoor. Dan weet u zeker dat u niets meer mist.

ZATERDAG
Het is altijd mogelijk om afspraken te plannen op zaterdag. Het kantoor is niet altijd open, omdat we op zaterdag ook afspraken buiten de deur hebben en er geen volledige kantoorbezetting is. Bel dus voor de zekerheid even om tijd in de agenda van een makelaar te reserveren.

HUIS BEZICHTIGEN? VOORKOM TELEURSTELLINGEN
Alle makelaars doen hun best om een huis zo mooi mogelijk te presenteren op het internet. Daarom is het heel belangrijk dat u een woning niet alleen selecteert op de foto's en de tekst.

Les 1: De locatie van de woning is een van de belangrijkste factoren om tot een koopbeslissing over te gaan.

Tip om teleurstellingen te voorkomen: Ga naar straat waar de woning ligt, parkeer fiets of auto, loop eens rustig langs het huis, proef de sfeer en beoordeel het huis en de omgeving aan de buitenzijde. Spreekt de woning u nog steeds aan? Bel dan om een afspraak voor bezichtiging te maken. De woningeigenaar zal er alles aan doen om de woning optimaal aan u te kunnen presenteren en hun makelaars laten u de woning graag zien.

VEILIG UW ID-BEWIJS KOPIEREN
Dat kan via de app van de rijksoverheid op uw smartphone: KopieID. U maakt een foto van uw legitimatiebewijs, haalt met een eenvoudige beweging het BS-nummer door en voegt tekst toe: 'Kopie bestemd voor...'. Vervolgens mailt u deze scan naar de instantie die er om vraagt. Eenvoudig. Veilig.

ENERGIELABEL
Als u woningeigenaar bent heeft u van het ministerie begin dit jaar een 'voorlopig energielabel' ontvangen. Daar hoeft u niets mee te doen. Tenzij u van plan bent uw woning of bedrijfsobject te verkopen of te verhuren. Dan dient het voorlopige energielabel gevalideerd te worden door een EPA-deskundige. Karin Eveleens is bevoegd uw energielabel te valideren. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

VERKOOPADVIES
U wilt uw huis verkopen maar niet direct een verbintenis met een makelaar aangaan? Een uitgebreid verkoopadvies geeft u een overzicht van de met uw woning vergelijkbare woningen die recent verkocht zijn, een overzicht van de concurrerende woningen op de markt, tips & tricks bij het verkopen van uw eigen woning, de sterke punten, de zwakke punten, de taxatie van de marktwaarde en een advies vraagprijs. Kortom: Alles wat u nodig heeft om goed onderbouwd uw woning zelf te gaan verkopen of uit handen te geven aan een professional. Kosten: E 150,-- inclusief btw en dit krijgt u terug als u uiteindelijk toch besluit Eveleens Makelaars in te schakelen voor de verkoop van uw woning.

SECOND OPINION
Uw woning wordt nu al een tijd te koop aangeboden, echter, zonder resultaat. Een second opinion kan verhelderend werken. Een frisse blik op de vraagprijs, presentatie, marketing, doelgroepbenadering... natuurlijk met medeweten van uw eigen makelaar.
E 250,-- inclusief btw in Aalsmeer/Kudelstaart en binnen een straal van 15 kilometer. Tarief in overleg voor een bezoek aan uw woning buiten dit gebied.

EEN HUIS KOPEN? NEEM JE EIGEN MAKELAAR MEE!
Een makelaar die u treft in een te koop aangeboden woning treedt altijd op voor de eigenaar van die woning. Een makelaar is dus niet onafhankelijk. Om zelf goed beslagen ten ijs te komen, je eigen adviseur te hebben, iemand die alleen handelt in jouw belang, is het goed om te weten dat je je eigen makelaar kunt inhuren. Iemand die aan jouw kant staat tijdens de onderhandelingen en het uitvoeren van je onderzoeksplicht. Iemand die bekend is met de markt en de lokale marktomstandigheden. Eveleens Makelaars begeleidt u professioneel. Vanaf E 2.500,-- inclusief btw, eerste hypotheekadviesgesprek bij de onafhankelijke hypotheekdeskundige van KZN en ook inclusief een bouwkundige aankoopkeuring door een extern bureau.

HYPOTHEEKADVIES
Voor een algemeen informatiegesprek, een eerste advies, kunt u terecht bij de onafhankelijke hypotheekdeskundigen van KZN in Aalsmeer. Zij zijn u graag van dienst!
Twitter
0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT