Ga naar de inhoud

Karin Eveleens RT/RM

NVM makelaar-taxateur o.g. RM/RT – NVM woningmarkt­consultant

Mijn werk is mijn leven. Klinkt hoogdravend maar ik houd van mijn vak. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met gebouwen. Ik houd van architectuur, van monumenten, van de uitdaging op gebied van het energetisch verbeteren van woningen, van volkshuisvesting en het zo goed mogelijk benutten van kostbare ruimte. Ik studeer veel op die gebieden, alles gerelateerd aan de omgeving en de gebouwen waarin we willen wonen en werken. Maar soms lees ik ook een gewoon boek, reis ik graag, of vaar ik op de Westeinder Plassen.

Michiel Renne A-RMT

NVM assistent-makelaar A-RMT

Sinds september 2019 ben ik werkzaam bij Eveleens Makelaars. Eerst als commercieel medewerker, maar inmiddels ben ik assistent-makelaar. De combinatie van het werk met de opleiding bevalt zeer goed en ik ben dan ook van plan door te leren tot in ieder geval kandidaat makelaar. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport en reis ik graag.

Maurice Boode

Commercieel medewerker binnendienst

Na mijn HBO studie Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam ben ik in het beheer van huurwoningen in Amsterdam terecht gekomen. Ik woonde daar ook en het was een prachtige leerschool. Sinds 1 januari 2023 is Aalsmeer mijn werkplek geworden. Opgegroeid in Rijsenhout en Aalsmeer voelt het als thuiskomen. Eind 2023 hebben we ons appartement in het bruisende Amsterdam verlaten en zijn we teruggekomen naar Rijsenhout. Het makelaarsvak is elke dag anders en dat maakt het superleuk. Het is fijn om mensen professioneel te kunnen begeleiden bij het kopen, verkopen of huren dan wel verhuren van hun huis. Naast mijn werk ben ik graag op de Westeinder en heb ik de sport ‘padel’ ontdekt.

Jessica Schenkius

office-manager

Als office-manager weet ik precies wat er speelt op kantoor en stuur ik alles zo goed als mogelijk aan. Een leuke en uitdagende functie! Hoewel ik niet iedere dag op kantoor ben, ben ik er wel veel. Omdat ik op loopafstand woon, is mijn werk prima te combineren met mijn gezin. Ik houd veel van muziek en probeer ook af en toe tijd te maken voor een goed boek of creatief bezig zijn.

Martijn van Dam

videoproducties – social media

Als voormalig zeevarende heb ik Aalsmeer vroeg verlaten, maar ik kom er elke keer weer terug. Officieel wonend in Spanje heb ik daar, naast mijn werk als filmer, een olijfboomplantage opgezet. Met enige regelmaat kom ik ook naar Nederland om te filmen. Altijd een film met een verhaal. Mijn passie ligt bij het milieu en de leefomgeving. Ik doe er alles aan om mijn ‘footprint’ te verkleinen en dit ook uit te dragen naar iedereen die het wil horen.

Wie zijn wij?

Eveleens Makelaars is op 1 januari 1992 gestart door Karin Eveleens. Op 1 oktober 1991 werd zij door de Rechtbank in Haarlem beëdigd tot makelaar-taxateur o.g. en voor die tijd deed zij ervaring op bij collega’s in Amstelveen en Aalsmeer. Er is een boel veranderd in de jaren. Van een eenmanskantoor groeide Eveleens Makelaars snel uit tot een toonaangevende kwaliteitsspeler op de onroerend goedmarkt met een topteam van specialisten. Niet alleen in Aalsmeer en Kudelstaart maar ook in een grote straal daar omheen. 

De makelaardij is een passie voor alle medewerkers binnen het kantoor. En natuurlijk ook alles wat met huizen, wonen en werken te maken heeft. Karin stond bijvoorbeeld aan de wieg van de Stichting Sienergie, een stichting die zich bezig houdt met de energetische verbetering van woningen en bedrijfsobjecten in de gemeente Aalsmeer. En binnen de Stichting Oud Aalsmeer probeert zij samen met het bestuur en vrijwilligers de historie van Aalsmeer zo goed mogelijk vast te leggen en, waar mogelijk, te behouden voor de toekomst. Dit brengt een meer dan normale belangstelling met zich mee voor monumenten en cultureel erfgoed.
Ons professionele, enthousiaste team is u graag van dienst. Met een schat aan ervaring en daarnaast voortdurend aan het bijscholen om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de grote beslissingen die vaak genomen moeten worden als het over onroerend goed gaat. Een drive om voor haar opdrachtgever, u dus, altijd het beste resultaat te bereiken. Het team van Eveleens Makelaars is steeds op zoek naar optimalisatie van de dienstverlening en volledige ‘ontzorging’ van haar opdrachtgevers.

Vertrouwd, deskundig en enthousiast

 

Ons werkgebied ligt vanaf het begin met name in Aalsmeer/Kudelstaart en directe omgeving zoals de oostzijde van de gemeente Haarlemmermeer, de westzijde van de gemeente Uithoorn, de zuidzijde van de gemeente Amstelveen en de noordzijde van de gemeente Kaag en Braassem. Wij kennen dit gebied als geen ander. In omliggende gebieden zijn wij met name actief op gebied van bijvoorbeeld woningmarktadvies, marktanalyse en ‘second opinions’. Als gespecialiseerd aankoopmakelaar begeleiden wij onze klanten vaak buiten de gemeentegrenzen. Kennis, ervaring, enthousiasme en toegang tot de ter zake doende databases maakt ons ruim inzetbaar. Beëdigd en gecertificeerd als registermakelaar en taxateur zijn wij gespecialiseerd in zowel woningen als bedrijfsvastgoed. Als NVM verkoop- maar ook aankoopmakelaar legt u de aan- of verkoop, huur of verhuur en natuurlijk ook de taxatie van uw onroerend bij de makelaars en medewerkers van Eveleens in vertrouwde en deskundige handen.

Naast de reguliere werkzaamheden die u verwacht van uw makelaar adviseren wij als NVM Woningmarktconsultant ook overheden, ontwikkelaars en corporaties bij woningmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld op gebied van nieuwbouw en herontwikkeling. In de hoedanigheid van woningmarktconsultant maken wij voor onze opdrachtgevers via uitgebreide marktanalyses de succesvolle vertaalslag naar de complexe lokale onroerend goedmarkt.

De strategische ligging in de Randstad, onder de rook van Amsterdam en Schiphol, maakt ons werkterrein breed. Woonhuizen, appartementen, woonarken, kantoren, bedrijfshallen, jachthavens en kwekerijen. Team Karin Eveleens is u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals: