Ga naar de inhoud

VERKOOP­ADVIES

Een second opinion kunt u aanvragen als u uw woning of bedrijfsobject al een tijdje te koop aanbiedt maar de verkoop op de een of andere manier niet wil vlotten. Wat is de oorzaak? Klopt de presentatie? Klopt de prijs? Een second opinion kunnen wij voor heel Nederland voor u maken.

De kosten bedragen € 350,- inclusief btw en u ontvangt dan een uitgebreide rapportage met een sterkte/zwakte-analyse, marktcijfers, marktbewegingen, enzovoort.

U wilt uw woning zelf verkopen maar wilt geen geld uitgeven aan een taxatierapport? Wilt u weten wat uw huis waard is maar heeft u op dit moment nog geen plannen om uw huis te verkopen? Dan kunt u ons vragen een verkoopadvies op te stellen. Een van onze makelaars komt bij uw langs en stelt voor u een uitgebreid rapport op met tips en adviezen als u zelf uw woning wilt verkopen. In dit rapport vermelden wij ook de reele marktwaarde van uw woning en geven wij een advies voor de vraagprijs. De kosten voor een verkoopadvies zijn € 350,– inclusief btw en met dit advies heeft u alle informatie in handen waar u wat aan heeft als u uw huis zelf wilt verkopen. 

Besluit u uiteindelijk toch om ons in te schakelen voor de begeleiding bij de verkoop van uw woning? Dan zijn wij u natuurlijk graag van dienst. De kosten die u betaalde voor het verkoopadvies brengen wij in mindering op de bij verkoop in rekening te brengen courtage. 

Een second opinion kunt u aanvragen als u uw woning al een tijdje te koop aanbiedt maar de verkoop op de een of andere manier niet wil vlotten. Wat is de oorzaak? Klopt de presentatie? Klopt de prijs? Een second opinion kunnen wij voor heel Nederland voor u maken. 

Ja, ik wil graag een verkoopadvies/second opinion

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op