GeschiedenisEveleens Makelaars is in 1991 opgericht door Karin Eveleens. Na een periode deel te hebben uitgemaakt van de maatschap EKZ | Makelaars werkt Karin met haar team sinds 2012 weer onder eigen naam.

Ons jonge, enthousiaste maar vooral ter zake kundige team is u graag van dienst. Voortdurend op zoek naar optimalisatie van de dienstverlening en volledige 'ontzorging' van haar opdrachtgevers.

Vertrouwd, deskundig en enthousiast


Ons werkgebied ligt van oudsher met name in Aalsmeer/Kudelstaart en directe omgeving zoals de oostzijde van de gemeente Haarlemmermeer, de westzijde van de gemeente Uithoorn en de zuidzijde van de gemeente Amstelveen. Wij kennen dit gebied als geen ander. In omliggende werkgebieden zijn wij met name actief op gebied van bijvoorbeeld woningmarktadvies, marktanalyse en second opinions. Kennis, ervaring, enthousiasme en toegang tot de ter zake doende databases maakt ons ruim inzetbaar. Be√ędigd en gecertificeerd als registermakelaar/taxateur zijn wij gespecialiseerd in zowel woningen (RMT) als bedrijfsvastgoed (RT).

Naast de reguliere werkzaamheden die u verwacht van uw makelaar adviseren wij als NVM woningmarktconsultant ook overheden, ontwikkelaars en corporaties bij woningmarktvraagstukken. Bijvoorbeeld op gebied van nieuwbouw en herontwikkeling. In de hoedanigheid van woningmarktconsultant maken wij voor onze opdrachtgevers via uitgebreide marktanalyses de succesvolle vertaalslag naar de complexe lokale onroerend goedmarkt.

De strategische ligging in de Randstad, onder de rook van Amsterdam en Schiphol, maakt ons werkterrein breed. Woonhuizen, appartementen, woonarken, kantoren, bedrijfshallen, jachthavens en kwekerijen...


De makelaars van Eveleens zijn u graag van dienst!
Karin Eveleens RT/RMT

makelaar-taxateur o.g.

Simon de Jong K-RMT

makelaar o.g.

Jessica Schenkius

office-manager

Martijn van Dam

filmproducties

0297 344 444
HOME    DIENSTEN    WIE ZIJN WIJ    NIEUWS    BLOG    CONTACT  
Arja Eveleens-Koolhaas

medewerker binnendienst