Ga naar de inhoud

Advies Professionele Partijen

Karin Eveleens volgde rond de eeuwwisseling de post-HBO opleiding tot NVM Woningmarktconsultant. De opleiding is afgerond met en scriptie over het optimaliseren van een nieuw te bouwen woonwijk in Uithoorn, praktisch op de grens met Aalsmeer.

Een woningmarktconsultant is opgeleid om professionele partijen op deskundige wijze te kunnen adviseren bij woningvraagstukken. Dat gaat heel ver. Van het herbestemmen van gebouwen tot het adviseren bij de invulling van een nieuwbouwwijk in een leeg weiland. Wat moet er gebouwd worden om aanvullend te zijn op de bestaande bebouwing in een plaats, waar is vraag naar, wie is de koper? Het risico bij woningbouwinitiatieven wordt op deze wijze in kaart gebracht. Ook gemeenten vragen advies aan woningmarktconsultants, bijvoorbeeld bij het opstellen van een woonvisie. Of corporaties bij het professioneel waarderen van de marktwaarde van hun vastgoedportefeuille.

Vragen? Kom gerust eens langs om van gedachten te wisselen.

CONTACTFORMULIER

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op